Praktikanter til NCC, VDC, Efterår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb i den digitale side af byggebranchen? Har du modet til at hjælpe os med at sætte ekstra skub på den digitale udvikling? Så bliv praktikant i NCC’s VDC-afdeling og lær, hvordan en entreprenørvirksomhed bruger de digitale redskaber til at gøre vores processer endnu skarpere.

Som praktikant i VDC (virtual Design and Construction) i NCC er du med til at sætte skub i den digitale udvikling lige der, hvor tingene sker. Det er meget motiverende at få lov til at være med til at udføre, udvikle og implementere nye digitale værktøjer i en virksomhed, hvor der er kort fra tanke til handling.

Digitale værktøjer i byggebranchen

Måske tænker du, at en entreprenør ikke er det rigtige sted for én, der interesserer sig for digitale værktøjer og digitale måder at arbejde på – men lad os vise dig, at virkeligheden i NCC nok ser noget anderledes ud, end du lige forestiller dig:

”Man får lov til at have en hverdag sammen med en masse digitale eksperter, og samtidig er der virkelig kort vej ud til resten af organisationen, som er meget interesseret i at høre om nye metoder og værktøjer, og som samtidig udfordrer os den anden vej.” Sofie, tidligere praktikant i VDC, NCC

NCC’s VDC-afdeling

VDC-afdelingen i NCC er en afdeling, der bruger digitale værktøjer til at supportere og samarbejde med resten af organisationen. Vi søger praktikanter til både Aarhus og Søborg. Ved at være praktikant i VDC i NCC får man udviklet sine digitale kompetencer og lærer, hvordan de bliver brugt i praksis, når et byggeri skal projekteres og opføres.

”For mig har VDC afdelingen det bedste af alle verdener. Man får et indblik i både arkitektens, ingeniørens og entreprenørens rolle og man får lov til at bruge spændende digitale værktøjer til næsten alt man laver.” Sofie, tidligere praktikant i NCC.

I VDC-afdelingen bidrager vi til at udvikle nye digitale værktøjer og metoder, der gør, at vi som virksomhed hele tiden kan holde os opdateret rent teknisk. Med andre ord er vi en innovativ afdeling, der konstant arbejder på at gøre NCC endnu skarpere. Fx hjælper vi med 4D-simuleringer, kollisionskontroller og mængdeudtræk, hvilket understøtter arbejdet for en lang række funktioner i vores virksomhed.

Vi søger dygtige studerende, der vil være med til at bygge fremtiden hos os

Vi søger ingeniør- eller konstruktørstuderende, som har flair for digitale værktøjer og som har mod på at arbejde sammen med vores 10 VDC-specialister for at optimere vores design- og produktionsproces. Vi søger praktikanter der har drive, god teknisk forståelse, og som synes, at det vil være spændende at arbejde med at digitalisere byggeriet. Du vil blive tilknyttet nogle af vores spændende projekter, bl.a. Christiansholm, Kronløbsøen, Nordsjællands Hospital samt Nicolinehus.

 ”Praktikken i NCC giver en masse viden om de mange faser i byggeriet – lige fra tilbud til udførelse. Samtidig bliver jeg ekspert i essentielle byggetekniske digitale værktøjer, som jeg vil kunne bruge fremadrettet – uanset om jeg kommer til at arbejde i en entreprenørvirksomhed, på en tegnestue, eller i en digitaliseringsvirksomhed.” Sofie, tidligere praktikant i NCC.

Du bliver en del af holdet

Hos NCC arbejder vi i teams, og vi bidrager alle til at nå vores fælles mål. Som praktikant indgår du derfor som en vigtig del af teamet, og du arbejder tæt sammen med erfarne og dygtige kolleger på tværs af organisationen.


Vi planlægger dit praktikforløb i fællesskab

Det er vigtigt for os, at din praktiktid hos os bliver både udfordrende og spændende. Når du starter hos os, udarbejder vi derfor din læringsplan sammen, og vi lytter gerne til dine idéer og ønsker.

Vi leder efter dig, der:

  • er studerende på en ingeniør-, konstruktør- eller arkitektuddannelse
  • har kendskab til digitale værktøjer, fx Revit, Solibri, Dalux, Dynamo, programmering eller andet
  • er klar til at kaste dig ud i en stejl læringskurve og samarbejde med mange forskellige fagligheder
  • har en god portion gennemslagskraft.

Vil du prøve din viden af hos os?

Så send os din ansøgning med CV her. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig. Husk at skriv i din ansøgning, om du søger praktik i Aarhus eller Søborg. Du søger praktikpladsen via www.ncc.dk/job. Her kan du også læse mere om, hvordan det er at være i praktik hos os. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til VDC Chef, Building, Casper Gullach på +45 41 70 41 99.

#LI-DNI


Ansøg her

Kontakt: