Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Efterår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter?

Byg fremtiden hos os

”Jeg fik en varm velkomst, og mine kolleger er super hjælpsomme. De vil gerne lære fra sig, og de vil hellere end gerne inddrage mig i møder og samtaler. Her er ingen dumme spørgsmål, og du kan være med til stort set alt. Det, synes jeg, er megafedt,” Mikkel, tidligere praktikant i NCC.

Bliv en vigtig del af teamet på en af disse spændende renoveringsopgaver:

RØNÆBLE
Projektet omfatter renovering og modernisering af ca. 500 boliger fordelt på 21 boligblokke i Rønnebærparken/Æblehaven i Roskilde. Der skal udføres en hovedentreprise med facaderenovering inkl. udskiftning af døre og vinduer og indvendig renovering af badeværelser og køkkener samt en totalentreprise med etablering af 70 nye tagboliger på 10 af boligblokkene. Projektet afleveres februar 2023.

fsb-rammeaftale
NCC Renovering er totalentreprenør i Det strategiske partnerskab (DSP) HJEM, som skal renovere boliger for boligselskabet fsb de næste 4 år. Partnerskabet har en samlet værdi af 2,4 mia. Da boligselskabet fsb har ca. 13.000 lejemål i København, består DSP af ca. 40 projekter fra 1 mio. til 400 mio. NCC sidder med fra starten af projekteringen og er med hele vejen frem til afleveringen af det enkelte projekt. Det giver os unikke muligheder for at planlægge og bearbejde projektet sideløbende med, at det bliver projekteret, så vi på den måde får meget vigtig viden helt frem til udførelsesfasen. Som praktikant på DSP hos NCC, vil der være mulighed for at komme tæt på flere af de roller, som entreprenøren varetager, når man arbejder i totalentrepriser.

VA4
Projektet VA4 er en hovedentreprise bestående af 2 afdelinger - en i Syd og en i Nord i Albertslund. Samlet består VA4 af 503 gårdhuse. Alle boliger bliver nedrevet til sokkel, så kun de tunge betonvægge står tilbage. Disse opføres efterfølgende med nye tage og lette facader. Ca. 30 boliger rives helt ned inkl. sokkel. Herefter udføres der nye fundamenter, hvorpå der monteres lette træfacader og nye tagkassetter. Der skal ligeledes laves nye haver ved alle boliger. Opgaven er en logistisk udfordring, da der skal afleveres 4 huse løbende pr uge. Projektet afleveres juli 2023.

HØJBJERG
NCC er hovedentreprenør på renoveringen af 22 boligblokke fra 1950’erne med i alt 525 lejligheder i Herlev. Renoveringen omfatter nye tage og altaner samt indvendige arbejder (bl.a. nye badeværelser og køkkener). Projektet afleveres af 2 omgange (Etape 2 og Etape 3) hhv. maj 2024 og marts 2026. Opgaven udføres for det almene boligselskab DAB.

TORPGÅRD
Torpgården er opført i slutningen af 1970’erne og består 176 rækkehuse fordelt på 38 blokke i 1 og 2 plan. Renoveringen omfatter udskiftning af eksisterende træfacader og yderligere isolering af lette træfacader ved boliger og fælleshus. Udskiftning af samtlige vinduer og døre, nye tage i tegl. De grønne områder mellem afdelingens boliger opgraderes med nye stisystemer, nye udendørsbelysning samt tilføjelse af yderligere belysning. Udskiftning af flisebelægningen i hele området. Opgaven udføres for Køge almennyttige boligselskab v/DAB i hovedentreprise og afleveres september 2023.

HYLDSPJÆ
I Albertslund skal vi i gang med en gennemgribende renovering af 390 rækkehuse opført i 1976. Projektet omfatter genopretning af tage hvor alt tagpap og tagenes isolering udskiftes, udbedring af skader på betonfacadeelementer og udskiftning af vinduer og døre. Herudover skal en række utidssvarende boliger bestående af lejligheder i 3 etager med dårlig rumudnyttelse ændres til tilgængelighedsboliger. Projektet afleveres maj 2025.

Du bliver en del af holdet

Hos NCC arbejder vi i teams, og vi bidrager alle til at nå vores fælles mål. Som praktikant indgår du derfor som en vigtig del af teamet, og du bliver en del af vores renoveringsenhed, der består af ca. 65 funktionærer og 80 håndværkere.

Vi planlægger dit praktikforløb i fællesskab

Det er vigtigt for os, at din praktiktid hos os bliver både udfordrende og spændende. Når du starter hos os, udarbejder vi derfor din læringsplan sammen, og vi lytter gerne til dine idéer og ønsker.

”NCC går meget op i at have praktikanter, og det kan man tydeligt mærke. Det er bare noget andet at komme ud og se tingene end at læse om dem i en bog – og det får jeg virkelig rig mulighed for her.” Emilie, tidligere praktikant i NCC.

Vi leder efter dig, der:

  • er studerende på en ingeniør- eller konstruktøruddannelse – har du også en håndværksmæssig baggrund, er det en fordel, men ikke et krav
  • har gode danskkundskaber i tale og skrift
  • er klar til at kaste dig ud i en stejl læringskurve og samarbejde med mange forskellige fagligheder
  • har en god portion gennemslagskraft

Vil du prøve din viden af hos os?

Så send os din ansøgning med CV her. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig.

Du søger praktikpladsen via www.ncc.dk/job. Her kan du også læse mere om, hvordan det er at være i praktik hos os. Læs også blogindlægget Jeg vil være hvor det sker på byggepladsen - NCC:s blog skrevet af tidligere praktikant i Renovering Sidsel Carus Andersen. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til sekretær Charlotte Rostrup på +45 60 40 15 36.

#LI-DNI


Ansøg her

Kontakt: