Praktikanter til NCC, Forsyning, Efterår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter?

Hop i arbejdstøjet og bliv en del af vores hold!

Som praktikant hos NCC Forsyning lærer du at styre projekter, holde fremdrift og du får indblik i tilbudsarbejdet, hvis det interesserer dig. Hos os er du ikke bare en medhjælper eller en byggepladsassistent; vi ved, at du kommer for at lære, så du får mulighed for at være med til alt, og du vil komme klogere tilbage til studiet, når du har været praktikant hos os.

Vi arbejder med forsyningsprojekter i København og omegn for kunder som HOFOR, Radius og Energinet. Det handler om fiber, elkabler, kloak og fjernvarme. Vi arbejder kort sagt med at bidrage til forsyningssikkerheden, når det handler om vand, el og varme.

”Efter endt praktik hos NCC, tager man tilbage til skolen med 20 kg ekstra viden i rygsækken. Mange ting hænger bedre sammen og du har fået viden, du slet ikke anede eksisterede. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre praktikplads på nogle punkter. Lige fra dag et, har jeg følt mig velkommen og taget godt imod.” Diana, tidligere praktikant i NCC

Bliv en vigtig del af vores Forsyningsafdeling

Forsyning er en del af NCC Danmark A/S. Vi skaber bæredygtige løsninger til fremtidens infrastruktur. Vi har mere end 100 års erfaring i at skabe den infrastruktur, der forbinder mennesker, byer og lande. Vores ekspertise omfatter veje, jernbaner, broer, forsyning, vand og kloakledninger, boring, anlæg og faciliteter til energiproduktion.

Vi søger to praktikanter til efteråret 2022 til følgende projekter:

Energinet
Projektet omhandler fornyelse af et 132 kV forsyningskabel som skal trækkes fra København NV til Frederiksberg. Projektet er 4 kilometer langt og består af en kombination af tracégravning, styrede underboringer, rørsvejs, spuling af kabler samt reetablering. I forbindelse med ovenstående arbejde udføres der trafikhåndtering, gravning i dybden, koordinerende møder med kommuner og andre interessenter samt generel projektstyring. Som praktikant vil man både være på kontoret og ude på renden, således man oplever begge sider af anlægsbranchen.

Gentofte Fjernvarmeprojekt
Projektet i Gentofte omhandler grøn omstilling, hvor kommunen ønsker at etablere fuldt fjernvarmenet. NCC står for alt i kontrakten som entreprenør herunder fx projektgranskning, byggemøder, myndighedsbehandling, borgerkontakt og trafikomlægninger. På udførselsdelen foretager vi gravning i vej og på private grunde. Som praktikant på projektet vil du komme rundt om alle faserne i projektet og vil i den grad stifte bekendtskab med ledelse i marken. Økonomi er også en stor del af entreprenørarbejdet; du vil derfor også deltage i økonomimøder og være med til at tænke optimeringer ind i udførelsen.

Du bliver en del af holdet

Hos NCC arbejder vi i teams, og vi bidrager alle til at nå vores fælles mål. Vi er vant til at have praktikanter, så vi har god erfaring med at få vores praktikanter med på holdet. Hos os bliver du hurtigt en vigtig del af teamet, og du kommer til at arbejde tæt sammen med erfarne kolleger, der beskæftiger sig med alle former for anlægs-, belægnings- og forsyningsarbejde øst for Storebælt. Du bliver en del af en afdeling med ca. 40 funktionærer og 250 timelønnede medarbejdere.

Vi planlægger dit praktikforløb i fællesskab

Det er vigtigt for os, at din praktiktid hos os bliver både udfordrende og spændende. Når du starter hos os, udarbejder vi derfor din læringsplan sammen, og vi lytter gerne til dine idéer og ønsker.

Hos os vil du opleve en varieret hverdag, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med anlægsbranchen på flere fronter, du vil blandt andet arbejde med trafikhåndtering i byområder med tæt trafik, koordinering med bygherre, kommuner og 3rd part, tidsplanlægning, sikkerhed, kvalitetssikring samt at blive en del af den daglige produktion.

 ”Som praktikant hos NCC i Civil Engineering er der altid en masse spændende opgaver som skal løses. Hos NCC er man ikke "bare den næste nye praktikant", men man vil hurtigt opleve at man bliver set som en af medarbejderne, og derfor kommer man hurtigt ind i det gode fællesskab der er.” Jonathan, tidligere praktikant i NCC

Vi leder efter dig, der:

  • er studerende på en ingeniør- eller konstruktøruddannelse – har du også en håndværksmæssig baggrund, er det en fordel, men ikke et krav
  • brænder for digitalisering ved anlægsarbejde
  • er klar til at kaste dig ud i en stejl læringskurve og samarbejde med mange forskellige fagligheder
  • har en god portion gennemslagskraft.

Vil du prøve din viden af hos os?

Så send os din ansøgning med CV her. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig.

Du søger praktikpladsen via www.ncc.dk/job. Her kan du også læse mere om, hvordan det er at være i praktik hos os.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Assisterende produktionsleder Aske Elsted på +45 25 72 94 30 eller Afdelingschef Kirsten Kruse på +45 27 88 21 57.

#LI-DNI


Ansøg her

Kontakt: