Praktikanter til NCC, El-afdeling i Renovering, Efterår 2022

Vi søger ingeniør- eller konstruktørstuderende, der brænder for at arbejde med renovering. Renovering er en spændende disciplin, fordi du, i processen med at give gamle bygninger nyt liv, ikke altid kan være sikker på, hvad der gemmer sig bag de gamle vægge eller under det gamle gulv.

Som praktikant i vores Renoveringsenhed indgår du som en vigtig del af vores stærke team sammensat af erfarne og unge medarbejdere. Du vil blive inddraget i sektionens møder og aktiviteter og vil få et tæt og lærerigt samarbejde med både funktionærer og håndværkere. Opgavemæssigt vil du komme til at arbejde med både planlægning, indkøb, styring og kvalitetssikring. Derudover vil du blive involveret i tilbudsberegning, kontakt og koordinering med leverandører og mange andre lærerige opgaver.

Bliv en vigtig del af teamet på en af disse spændende renoveringsopgaver:

VA4
Projektet VA4 er en hovedentreprise bestående af 2 afdelinger - en i Syd og en i Nord i Albertslund. Samlet består VA4 af 503 gårdhuse. Alle boliger bliver nedrevet til sokkel, så kun de tunge betonvægge står tilbage. Disse opføres efterfølgende med nye tage og lette facader. Ca. 30 boliger rives helt ned inkl. sokkel. Herefter udføres der nye fundamenter, hvorpå der monteres lette træfacader og nye tagkassetter. Der skal ligeledes laves nye haver ved alle boliger. Opgaven er en logistisk udfordring, da der skal afleveres 4 huse løbende pr uge. Projektet afleveres juli 2023.

TORPGÅRD
Torpgården er opført i slutningen af 1970’erne og består 176 rækkehuse fordelt på 38 blokke i 1 og 2 plan. Renoveringen omfatter udskiftning af eksisterende træfacader og yderligere isolering af lette træfacader ved boliger og fælleshus. Udskiftning af samtlige vinduer og døre, nye tage i tegl. De grønne områder mellem afdelingens boliger opgraderes med nye stisystemer, nye udendørsbelysning samt tilføjelse af yderligere belysning. Udskiftning af flisebelægningen i hele området. Opgaven udføres for Køge almennyttige boligselskab v/DAB i hovedentreprise og afleveres september 2023.

Vi leder efter dig, der:

  • er studerende på en ingeniør- eller konstruktøruddannelse – har du også en håndværksmæssig baggrund, er det en fordel, men ikke et krav
  • har gode danskkundskaber i tale og skrift
  • er klar til at kaste dig ud i en stejl læringskurve og samarbejde med mange forskellige fagligheder
  • har en god portion gennemslagskraft

Vil du prøve din viden af hos os?

Så send os din ansøgning med CV her. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig.

Du søger praktikpladsen via www.ncc.dk/job. Her kan du også læse mere om, hvordan det er at være i praktik hos os. Læs også blogindlægget Jeg vil være hvor det sker på byggepladsen - NCC:s blog skrevet af tidligere praktikant i Renovering Sidsel Carus Andersen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til sekretær Charlotte Rostrup på +45 60 40 15 36.

#LI-DNI


Ansøg her

Kontakt: