Träarbetare Building Östra Skåne

Ansök här

Träarbetare med yrkesbevis till Building i Östra Skåne.

På NCC vill vi gärna ha våra egna träarbetare, då vi hoppas och tror att du som anställd hos oss får en större inblick och känsla för de projekt du är med i. Tillsammans bygger ni nya fina bostäder eller kommersiella byggnader som ni kan vara stolta över när de lämnas över till kund.  Vi behöver nu anställa ännu fler duktiga och engagerade träarbetare.

Vi har projekt ifrån Ystad i söder till Älmhult i norr och ifrån Sölvesborg i öst till Perstorp i väst. Våra projekt varierar i storlek och komplexitet, just nu ska vi bygga ett nytt häkte i Kristianstad på 670 mnkr, vi bygger nytt kontor åt IKEA på 340 mnkr och vi bygger bostäder i Åhus för 70 mnkr, något av dessa intressanta projekt kan man få arbeta med hos oss. Vi har också precis färdigställt Skånetrafikens nya kontor i Hässleholm, en om- och tillbyggnad av stärkelsefabriken i Mjällby samt en helt ny förläggningsbyggnad i Revinge och ett trygghetsboende i Osby.

Rollen som Träarbetare

Som träarbetare på NCC får du ett varierande arbete eftersom du får arbeta med allt i från nyproduktion, ombyggnation till renovering. Arbetet bedrivs både självständigt och i små eller stora lag. Vi lovar dig ett omväxlande och stimulerande arbete inom ett företag som har stort fokus på att skapa en god arbetsmiljö och laganda.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i kombination med din yrkeskunskap.

Du måste ha yrkesbevis som träarbetare och minst tre års branschvana. Du gillar att jobba i team men kan även arbeta självständigt när så krävs. Du värdesätter dina kunskaper som träarbetare och känner stolthet över att göra ett bra arbete, som bidrar till att vår kund blir nöjd över projektet du varit med och byggt. En del dagar går arbetet enligt planerna medan en annan dag måste du använda din kreativa förmåga för att lösa de problem som uppstått. Du är ansvarsfull, har bra kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift.

Vår säkerhet ute på arbetsplatserna står högst på vår agenda. Därför är det viktigt att du ställer upp på våra säkerhetskrav samt att du ställer upp på våra värderingar; Ärlighet, Respekt och Tillit.

B-körkort ett krav.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning.  Du kommer att utgå från Kristianstad med arbetsområdet östra Skåne. Provanställning tillämpas.

Lön enligt byggavtalet och tillgång till medarbetarportalen Benify där du finner all information om dina personalförmåner samt en mängd rabatter.

Kontakt och Ansökan

Om du är intresserad och uppfyller kraven gällande yrkesbevis är du välkommen att skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev via länken nedan. Sista ansökningsdagen är 2022-08-31. Har du frågor är du välkommen att kontakta Projektstöd Anders Ljung på telefon 070-658 70 28.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.  

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.   

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 


Ansök här

Contacts: