Arbetsledare NCC Civil Gävleborg

Ansök här

Inom NCC Civil i Gävleborg arbetar vi med mark-, väg- och anläggningsprojekt. Nu ser vi positivt på framtiden inom vår geografi och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi flera viktiga spelare till vårt lag. Då både arbetsuppgifter och ansvarsområden varierar till viss del mellan olika projekt får du möjlighet till både utveckling och nya utmaningar.

Här är dina nya utmaningar
Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. I din roll arbetar du nära platschef och övrig projektorganisation, vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar. 

Det här förväntar vi oss av dig
För att trivas som arbetsledare hos NCC ska du inte vara rädd för utmaningar, vara modig nog att tänka nytt och tycka om att leda projekt framåt. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste egenskaperna är att skapa och utveckla relationer både med kunder, underentreprenörer och medarbetare för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskole-/universitetsutbildning inom mark, väg och/eller anläggning. Du kan även ha en bakgrund som innebär att du har arbetat ett antal år med mark-, väg- och/eller anläggningsarbeten eller annan närliggande tjänst inom produktion. Vi söker både dig som har längre erfarenhet som arbetsledare och dig som är mindre erfaren men med relevant utbildning och vilja att utvecklas. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt. B-körkort är ett krav för tjänsten.

NCC erbjuder
Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Tjänsten är en provanställning/tillsvidareanställning med placering på projekt inom Gävleborg. Projekt inom hela avdelning Civil Middle kan bli aktuellt i samråd med dig.

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna rekryterande chef, Robert Pettersson Projektchef Civil Gävleborg robert.pettersson@ncc.se
alt. Stefan Green Produktionschef Civil Gävleborg stefan.green@ncc.se eller Maria Håkansson HR Partner Avdelning Civil Middle maria.hakansson@ncc.se.

Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, senast sista ansökningsdag den 14 augusti.

Välkommen med din ansökan!


Ansök här

Contacts: