Manager of Machinery & Equipment, NCC Industry

Apply by: 2024-08-02
City: Kristiansand

Apply here!

Stillingen er knyttet til vår avdeling:  Area Agder/Rogaland og Trøndelag

Manager of Machinery & Equipment

Asfaltbransjen har lange og sterke tradisjoner og du vil få en viktig rolle i moderniseringen av virksomheten. I NCC ønsker vi å utvikle fagkunnskapen og ta vare på det beste i tradisjonell praksis, men vi ønsker også å profesjonalisere produksjonen ytterligere, slippe til nye tanker om hvordan produksjonen kan effektiviseres og logistikken forbedres.

Arbeidsoppgaver:

 • Ansvar for drift av verkstedet samt vedlikehold/rep. av tilhørende maskinpark i Agder/ Rogaland, og Trøndelag
 • Lede og følge opp verkstedpersonellet
 • Leverandør oppfølging  
 • Kontakt med underentreprenører ved oppdrag ut i distriktene
 • Resultat og budsjettansvar

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Relevant teknisk fagskole eller fagbrev innen området: anleggsmaskiner, bil, landbruk eller automasjon.  
 • Erfaring og personlige egenskaper kan kompensere for manglende utdanning.
 • Gode lederegenskaper
 • Løsningsorientert
 • God økonomiforståelse
 • Gode IT kunnskaper
 • Selvstendig, pålitelig og pliktoppfyllende

Kontorsted vil være ved vårt verksted i Mjåvann ved Kristiansand. Det må påberegnes noe reisevirksomhet.

Hos NCC tilbys du en plass i en organisasjon med et gjennomtenkt verdigrunnlag, høy miljøbevissthet og en sterk vilje til å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. NCC tilbyr spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Vi har konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Søknadsfrist: 01.08.2024

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Ved ytterlige spørsmål om stillingen ta kontakt med Rune Husby, telefon 915 48 537 eller Lars Ånen Haddeland, telefon 917 15 517

NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet for øvrig og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. Vi etterstreber å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir.

NCC er et av de ledende entreprenørselskapene i Norden. Som ekspert på å drive komplekse byggeprosesser, bidrar NCC til en bygg- og anleggsvirksomhet som har positiv innvirkning på kundene og for samfunnsutviklingen som helhet. Virksomheten omfatter utvikling av næringseiendom, bygge- og infrastrukturprosjekter samt produksjon av asfalt og steinmaterialer. I 2023 omsatte NCC for cirka 57 milliarder SEK og hadde 12.200 ansatte. NCCs aksjer er notert på Nasdaq Stockholm.

Bygg med oss- sammen med de beste kollegene i bransjen!

NCC Industry AS legger hovedvekt på industriproduksjon – steinmaterialer og asfalt. Vi er en proaktiv partner med ekspertise både innen produksjon og entreprenørvirksomhet. Både produkter og metoder i NCC Industry utvikles slik at virksomheten i minst mulig grad påvirker miljøet. Nye energibesparende asfaltprodukter, gjenvinning av asfalt og alternativt drivstoff er noen eksempler. NCC Industry vil gjennom ulike initiativ medvirke til en mer bærekraftig samfunnsutvikling.

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører og har virksomhet i hele landet. Virksomheten er inndelt i to sektorer: Steinmaterialer og Asfalt.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.


Apply here!