Operatør til vår asfaltavdeling i Oslo

Apply by: 2024-07-30
City: Oslo

Apply here!

Dersom du har lyst på varierte og spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn kan dette være jobben for deg! 

 Kvalifikasjoner/egenskaper:  

  • Relevant fagbrev og nødvendige sertifikater 
  • Erfaring fra asfaltarbeid/anleggsarbeid 
  • Erfaring som utleggerfører og valsefører 
  • Fordel at du kan føre motorredskap med sertifikat blant annet i klassene B, BE og T 
  • Forstår og snakker et av de skandinaviske språkene er en forutsetning 
  • Stor arbeidskapasitet og godt humør 
  • Arbeider strukturert og ryddig

Nødvendig opplæring i asfaltfaget vil bli gitt.

NCC Industry gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 30. juli,  søknader vurderes fortløpende.

Høres dette interessant ut? Ta gjerne kontakt med Øistein Bekken, Area Manager mobil: +47 452 37 838. 

NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet for øvrig og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. Vi etterstreber å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir.

NCC er et av de ledende entreprenørselskapene i Norden. Som ekspert på å drive komplekse byggeprosesser, bidrar NCC til en bygg- og anleggsvirksomhet som har positiv innvirkning på kundene og for samfunnsutviklingen som helhet. Virksomheten omfatter utvikling av næringseiendom, bygge- og infrastrukturprosjekter samt produksjon av asfalt og steinmaterialer. I 2023 omsatte NCC for cirka 57 milliarder SEK og hadde 12.200 ansatte. NCCs aksjer er notert på Nasdaq Stockholm.

Bygg med oss- sammen med de beste kollegene i bransjen!

NCC Industry AS legger hovedvekt på industriproduksjon – steinmaterialer og asfalt. Vi er en proaktiv partner med ekspertise både innen produksjon og entreprenørvirksomhet. Både produkter og metoder i NCC Industry utvikles slik at virksomheten i minst mulig grad påvirker miljøet. Nye energibesparende asfaltprodukter, gjenvinning av asfalt og alternativt drivstoff er noen eksempler. NCC Industry vil gjennom ulike initiativ medvirke til en mer bærekraftig samfunnsutvikling.

NCC Industry Asfalt har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk over hele Norge. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.


Apply here!