Available jobs in Finland

Here you will find all available jobs in Finland. Your application will be taken care of by the Finnish organization.

There is now 10 available jobs at NCC in Finland

Työmaainsinööri/kustannusinsinööri toimitilarakentamiseen

Haluatko olla mukana hankkeissa, joissa on hyvä henki, tekemisen meininki ja taustalla ison organisaation tuki? Tule kanssamme rakentamaan nykyaikaisimpia ja laadukkaimpia toimistotiloja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle.

Projektipäällikkö

Haluatko näköalapaikalle vaikuttamaan tulevaisuuden toimitilojen rakentamiseen? Etsimme projektipäällikköä monipuoliseen tehtävään yhteen pääkaupungin suurimmista hankkeistamme.

Contract Manager

Tarjoamme Contract Managerin tehtävää toimitilarakentamisen parissa. Jos sinulla on kokemusta sopimushallinnasta ja viihdyt kansainvälisessä ympäristössä, tämä voi olla oikea tehtävä juuri sinulle! Contract Managerin tehtävässä osallistut projektin johtamiseen, vastuualueenasi hankkeen sopimushallinta ja asiakasyhteistyö.

Laatu- ja ympäristöpäällikkö/-insinööri

NCC:n asuntorakentamisen yksikkö on yksi pääkaupunkiseudun johtavista asuntorakentamisen palvelujen tuottajista. Toimimme monipuolisten hanke- ja urakkamuotojen parissa omaperusteisista hankekehityskohteista kilpailu-urakoihin ja monenlaisiin kehityshankkeisiin.

Vastaava työnjohtaja ja kustannusinsinööri

Haluatko mukaan luomaan uutta kaupunkikuvaa Kuopiossa? Alueyksikkömme vastaa rakentamisesta Jyväskylän ja Kuopion alueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudis- ja korjausrakennushankkeita.

Vastaavia työnjohtajia, työnjohtajia ja työmaainsinöörejä

Haluatko mukaan vastuullisen ja laadukkaan rakentamisen pariin? Alueyksikkömme vastaa rakentamisesta Turun lähialueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudis- ja korjausrakennushankkeita.

Työmaainsinööri

Haluatko mukaan rakentamaan maailman älykkäintä sairaalaa? NCC on osana uudistusprojektin allianssia, tavoitteenaan rakentaa OYS:lle turvalliset, terveelliset ja toimivat hoitotilat, jotka vastaavat tulevaisuuden erikoissairaanhoidon tarpeisiin.

Hankekehityspäällikkö/-insinööri

Haemme hankekehityksen ammattilaista Oulun seudulle kehittämään tulevaisuuden toimitiloja ja asuntoja. Kehitämme ja urakoimme monipuolisesti uudisrakennus- ja korjaushankkeita ja tehtävä tarjoaakin mahdollisuuden osaamisen laajentamiselle hankesuunnittelun ja rakentamisen parissa.

Hankintapäällikkö

Etsimme toimitilarakentamisen toimialallemme hankintatiimin vetäjää. Toimitilarakentamisen parissa pääset kanssamme rakentamaan kouluja, monitoimitaloja, liiketiloja, toimistoja ja muita upeita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle kuten We Land, OOPS, Fredriksberg ja Keilaniemi Next.

Hankintainsinööri asuntorakentamiseen

NCC:n asuntorakentamisen yksikkö on yksi pääkaupunkiseudun johtavista asuntorakentamisen palvelujen tuottajista. Toimimme monipuolisten hanke- ja urakkamuotojen parissa omaperusteisista hankekehityskohteista kilpailu-urakoihin ja monenlaisiin kehityshankkeisiin.