Available jobs in Finland

Here you will find all available jobs in Finland. Your application will be taken care of by the Finnish organization.

There is now 9 available jobs at NCC in Finland

Projektipäällikkö/-insinööri suunnittelunohjausryhmään

Haemme uutta työkaveria pääkaupunkiseudun asuntorakentamisen suunnittelunohjausryhmään. NCC:n asuntorakentamisen yksikkö on yksi pääkaupunkiseudun johtavista asuntorakentamisen palvelujen tuottajista.

Kustannuslaskennan osaajia

Haluatko olla vaikuttamassa kustannuslaskennan kehittämiseen huipputiimissä mielenkiintoisten asuntohankkeiden parissa? Vahvistamme asuntorakentamisen kustannuslaskennan tiimiämme kokeneella kustannusinsinöörillä.

Asfaltin koneasentaja/huoltomekaanikko

NCC on Suomen ja Pohjoismaiden suurimpia rakennus- ja kiinteistökehitysyrityksiä, kiviainestuottajia ja asfalttiurakoitsijoita. Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi.

Asfaltin laskentapäällikkö

Haemme joukkoomme laskentapäällikköä Kanta- ja Päijät-Hämeen sekä Kymenlaakson alueelle. Työssäsi vastaat alueen tarjouslaskennasta ja -seurannasta yhdessä aluejohtajan kanssa.

SENIOR PROJECT MANAGER FOR DEVELOPMENT PROJECTS

  As Senior Project Manager at NCC you will be part of a team of Project Management professionals. We promise that you will face interesting project challenges in a rewarding work environment.

Asfaltin urakointipäälliköitä Etelä-Suomeen

Tule mukaan asfalttihommiin! Haemme joukkoomme urakointipäälliköitä Etelä-Suomeen Tällä hetkellä etsimme urakointipäälliköitä Espooseen, Tampereelle, Lahteen ja Kouvolaan.

Työntekijä asfaltin tuotannon laadunvalvontatehtäviin Raisioon

Haemme Raision toimipisteeseemme työntekijää vahvistamaan tuotannon laadunvalvontaa. Tarjoammekin sinulle tilaisuuden työskennellä monipuolisissa laadun testaukseen ja varmistukseen liittyvissä työtehtävissä ja kehittyä NCC:n monien mahdollisuuksien työympäristössä.

Ajojärjestelijä asfalttiliiketoimintaan

Haemme ajojärjestelijää pääkaupunkiseudulle. Suunnittelet ja järjestelet päivittäin massa- ja jyrsinajoja Uudenmaan alueella sekä seuraat ja hyväksyt ajosuoritteita digitaalisia apuvälineitä hyödyntäen.

Hankekehityspäällikkö/Senior Developer

NCC on johtavia rakennusalan yrityksiä Pohjoismaissa. Hallitsemme monimutkaiset rakennusprosessit ja rakentamisen kautta vaikutamme myönteisesti asiakkaisiimme ja yhteiskuntaan.  Kiinteistökehittämisen edelläkävijänä ja liiketoimintamme kasvun myötä vahvistamme organisaatiotamme ja haemme joukkoomme innostunutta kiinteistökehittämisen ammattilaista.