Available jobs in Norway

Here you will find all available jobs in Norway. Your application will be taken care of by the Norwegian organization.

There is now 18 available jobs at NCC in Norway

Business Analytics – Solution Architect to NCC

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As a Business Analytics – Solution Architect at NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation! We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Fagarbeidere

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid og grunnarbeid. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø.

Advokat

Ønsker du å jobbe som advokat med flere kolleger i et team, samtidig som du er selvstendig ansvarlig for dine områder?Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid, grunnarbeid og veiservice.

Anleggsrørlegger

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid og grunnarbeid. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø.

IT Service Manager - Digital Workplace Tools

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap? We are looking for a driven and experienced IT Service Manager for our product area Digital Workplace Tools (based on Microsoft 365).

Bergsprenger

Er du bergsprenger? Lei alt støvet og ønsker å prøve noe nytt? Sjøentreprenøren er spesialister på undervannsarbeid. Vi er i dag 30 ansatte, og er i spennende utvikling og søker nå etter flere medarbeidere.

Mannskap

Allsidig matros, anleggsmaskinfører eller mekaniker? Ønsker du å prøve noe nytt? Sjøentreprenøren er spesialister på undervannsarbeid. Vi er i dag 30 ansatte, og er i spennende utvikling og søker nå etter flere medarbeidere i flere spennende stillinger.

Miljørådgivere

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid, grunnarbeid og veiservice.

Asfaltarbeider

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i to sektorer: Steinmaterialer og Asfalt. NCC Industry har virksomhet i hele landet. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

Anbudsansvarlig Sjøentreprenøren

Sjøentreprenøren er spesialister på undervannsarbeid. Vi er et heleid datterselskap av NCC-konsernet med rundt 13 000 ansatte. Vi utfører alle typer anleggsarbeid under vann: sprengning, boring, mudring, massetransport, betongarbeid, yrkesdykking og ROV tjenester.

Prosjektleder og anleggsleder

Maskinentreprenør Carl C. Fon as er et heleid datterselskap av NCC. Carl C. Fon as er lokalisert i Sandefjord, og vårt geografiske arbeidsområde er Østlandet. Vi har en stor maskinpark bestående av gravemaskiner, lastebiler, hjullastere, dumpere og dozere, samt diverse småutstyr.

Asfaltarbeidere

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører og har virksomhet i hele landet. Virksomheten er inndelt i to sektorer: Steinmaterialer og Asfalt. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

Prosjektleder Building Midt-Norge

Har du lyst til å utvikle egen karriere i et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskap? NCC Building utvikler, bygger og rehabiliterer bærekraftige næringsbygg, badeanlegg, helsebygg, skoler og barnehager for både offentlige og private kunder.

Operatør

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører og har virksomhet i hele landet. Virksomheten er inndelt i to sektorer: Steinmaterialer og, Asfalt. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

Tømrere

Haandverkerne er en av Østlandets største totalleverandører av håndverkstjenester. Våre 165 dyktige ansatte dekker fagområdene tømring, maling, gulvbelegg samt mur, og i 2021 omsatte vi for 435 MNOK.

Malere

Haandverkerne er en av Østlandets største totalleverandører av håndverkstjenester. Vår 165 dyktige ansatte dekker fagområdene tømring, maling, gulvbelegg samt mur, og i 2021 omsatte vi for 435 MNOK.

Bygg en karriere som synes i hele Osloregionen!

Nå er timingen riktig tenker du! Riktig for å søke nye muligheter hos en av Nordens største entreprenører hvor utvikling skjer gjennom ditt daglige arbeid, hver eneste dag.

Bygg en karriere som synes i hele Drammensregionen!

Nå er timingen riktig tenker du! Riktig for å søke nye muligheter hos en av Nordens største entreprenører hvor utvikling skjer gjennom ditt daglige arbeid, hver eneste dag.