Available jobs in Norway

Here you will find all available jobs in Norway. Your application will be taken care of by the Norwegian organization.

There is now 11 available jobs at NCC in Norway

Arbeidsleder

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.  NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

Prosjektleder vann- og avløp

Vi søker nå etter Prosjektleder til område Oslo. Område Oslo består av både små og mellomstore prosjekter. Primært med VA-prosjekter, men også mindre anleggsprosjekter (sykkelvei) og parkdrift i Oslo.

Formann

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet fra Trøndelagsfylkene og sørover.

Arbeidsleder

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

Operatør

Ringerikskontrakten utføres på oppdrag for Viken Fylkeskommune og Statens Vegvesen omfatter drift og vedlikeholdsoppgaver, med funksjonsansvar for noen av oppgavene. Kontrakten består av 189,1 km riksveg, 530,4 km fylkesveg og 61,2 km gang-/ og sykkelveg i Modum, Krødsherad, Sigdal, Ringerike, Hole, Lier, Øvre Eiker og Jevnaker.

Asfaltarbeider

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

IT Sourcing Lead

We are building for the future - can you help us re-draw the IT roadmap?  The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Senior IT Service Manager

We are building for the future - can you help us re-draw the IT roadmap?  The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Regnskapssjef/legal controller, 1- års vikariat

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet. Til vårt hovedkontor i Oslo søkes det nå etter vikar for: REGNSKAPSSJEF/LEGAL CONTROLLER (1-års vikariat) Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: 3 – 4 årig utdannelse innen økonomi / regnskap / revisjon Selvstendig og handlekraftig Analytisk og systematisk Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner Praktisk og løsningsorientert Erfaring fra større konsern og erfaring med Hyperion er en fordel Arbeidsoppgaver/ansvar for: Delta aktivt i månedsavslutning og årsoppgjør Være fagperson på lover og regler innen regnskap MVA Teknisk/legal rapportering til konsern Avstemningsansvar mot myndighetene / SSB Hovedansvar for hovedbok / reskontro med avstemminger Oppfølging av kundefordringer og reklamasjoner Oppfølging av anleggsregister Likviditetsrapportering Være støttespiller for forretningsområdet innen økonomiske forhold Vi tilbyr Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø.

Lærlinger til asfaltfaget, anleggsmaskinfaget og vei-og anleggsfaget 2020

NCC har et kontinuerlig behov for nye lærlinger - vil du være med på reisen? I NCC er vi opptatt av å ta vare på og beholde våre medarbeidere, og utviklingsmulighetene er derfor store.