Available jobs in Norway

Here you will find all available jobs in Norway. Your application will be taken care of by the Norwegian organization.

There is now 21 available jobs at NCC in Norway

IT Service Manager HR IT Tools

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As a Service Manager at NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation!  We are building for the future – are you ready to help us realize our IT roadmap?  The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Prosjekteringsleder

Vi i NCC ser nå etter en erfaren prosjekteringsleder som vil være prosjekteringsgruppens kontaktperson utad. Er det deg, så les videre!Dine nye utfordringer og ansvarsområder Som prosjekteringsleder hos oss i Civil Avdeling Øst vil du ha en sentral rolle i tilbudsfasen i våre anleggsprosjekter, med ledelse og koordineringsansvar for prosjekteringsprosessen.

HMS-ledere

Brenner du for HMS og ønsker å jobbe i et entreprenørselskap med en kultur preget av stort fokus på sikkerhet? I NCC er HMS et av våre høyest prioriterte områder, og derfor søker vi flere HMS-ledere som har stort engasjement og vil bidra til å videreutvikle og forme vår allerede sterke sikkerhetskultur innenfor forretningsområdet Infrastructure.

Miljørådgivere

I løpet av de neste årene står Norge overfor store investeringer innen infrastruktur, og NCC Civil Engineering søker flere engasjerte miljørådgivere til våre spennende anleggsprosjekter! Vi søker etter ressurser som vil jobbe tilknyttet Division Civil Norge med miljøfaglig oppfølging på våre anleggsprosjekt i utførelsesfasen i hele Norge, samt delta i anbudsprosesser der det er relevant.

Anleggsleder til Binab Spesialdekker

NCC Industry AS legger hovedvekt på industriproduksjon – steinmaterialer og asfalt. Vi er en proaktiv partner med ekspertise både innen produksjon og entreprenørvirksomhet. Både produkter og metoder i NCC Industry utvikles slik at virksomheten i minst mulig grad påvirker miljøet.

Leder Building Midt-Norge

Hvis du brenner for å bygge en bærekraftig fremtid, er dette din sjanse til å lede vår avdeling i Building Midt-Norge. I NCC er vi på en reise med innovasjon og vekst, og vi ser etter en inspirerende leder til å bli med i vårt anerkjente team i Trondheim.

Operatør

Numedalskontrakten utføres på oppdrag for Viken Fylkeskommune. Kontrakten omfatter drift og vedlikeholdsoppgaver, med funksjonsansvar for noen av oppgavene, på fylkesveier og fylkes gang-/ og sykkelveier med tilhørende sideanlegg, sideområder, utstyr og installasjoner.

Maskinsjef

Ønsker du å skape fremtidens maskinpark for en bærekraftig drift? Da ser vi etter deg. Dine nye utfordringer og ansvarsområder Som maskinsjef for Maskin & Materiell vil du ha det overordnede ansvaret for maskinavdelingens ansatte, budsjett og økonomi.

Finsktalande Backoffice till NCC Industry

NCC Industry arbetar med produktion av stenmaterial och asfalt och nu söker vi en engagerad lagspelare till vårt kundcenter. Vi strävar mot att bli branschledande genom att effektivisera och utveckla, med kunden i fokus.

Anleggsleder, Carl F. Fon

På grunn av økende oppdragsmengde, ønsker vi å knytte til oss flere erfarne og dyktige medarbeidere. Maskinentreprenør Carl C. Fon as er et heleid datterselskap av NCC.

Stikningsingeniør, Carl C. Fon

Maskinentreprenør Carl C. Fon as er et heleid datterselskap av NCC, og ønsker å knytte til oss flere erfarne og dyktige medarbeidere.  Carl C. Fon as er lokalisert i Sandefjord, og vårt geografiske arbeidsområde er Østlandet.

NCC Industry søker asfaltarbeidere

NCC Industry AS legger hovedvekt på industriproduksjon – steinmaterialer og asfalt. Vi er en proaktiv partner med ekspertise både innen produksjon og entreprenørvirksomhet. Både produkter og metoder i NCC Industry utvikles slik at virksomheten i minst mulig grad påvirker miljøet.

Sommerjobb som student@ncc: Bygg din fremtid med oss!

NCC er en av de ledende entreprenørene i Norden, og vi inviterer deg nå til en sommer fylt med utvikling, utfordringer og muligheter. Hos oss får du sjansen til å være en del av et team som former våre bygg, byer, infrastruktur og samfunn, fra steinen i berget til kontoret du jobber på og (nesten) alt imellom.

BIM-teknikere

NCC Civil Engineering søker flere BIM-teknikere til noen av landets største anleggsprosjekter!  Vi har mange spennende prosjekter og muligheter i NCC fremover, og ønsker å styrke teamene våre med flere kollegaer innenfor BIM-miljøet.

Stikningsingeniører

Vil du jobbe som stikningsingeniør i noen av Norges største infrastrukturprosjekter? Vi søker etter flere stikningsingeniører til vårt forretningsområde NCC Infrastructure.

Prosjekteringsleder til Vestfold/Telemark

Vil du bidra til en avdeling i sterk vekst? I NCC Building spesialiserer vi oss på utvikling, bygging og rehabilitering av bærekraftige næringsbygg, helsebygg, undervisningsbygg og badeanlegg for både offentlige og private kunder.

Prosjektleder NCC Norge, Building Viken Vest

I NCC Building spesialiserer vi oss på utvikling, bygging og rehabilitering av bærekraftige næringsbygg, helsebygg, undervisningsbygg og badeanlegg for både offentlige og private kunder.

Product Owner, Purchasing Data & Reporting

Are you ready to join NCC Purchasing’s journey to become data informed? With your passion for data, analytics and building great products, you will play a central part in NCC’s overall success.

Solution Architect

Do you want to shape the future of construction through digital transformation? As a Solution Architect at NCC you'll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization and innovation.

NCC Industry søker Laboratorietekniker

NCC Industry AS legger hovedvekt på industriproduksjon – steinmaterialer og asfalt. Vi er en proaktiv partner med ekspertise både innen produksjon og entreprenørvirksomhet. Både produkter og metoder i NCC Industry utvikles slik at virksomheten i minst mulig grad påvirker miljøet.

Lærlinger til NCC Norge 2024

NCC Norge trenger vi i år påfyll av mange nye lærlinger da vi har mange spennende prosjekter på gang! Vi er opptatt av å ta vare på og beholde våre medarbeidere, og dette gjør vi gjennom å tilby gode muligheter for å utvikle seg i et sterkt fellesskap bygget på vilje og et ønske om å gjøre en forskjell.