Available jobs in Norway

Here you will find all available jobs in Norway. Your application will be taken care of by the Norwegian organization.

Laboratoriesjef

NCC Industry AS er Nordens største aktør inne asfalt og steinmaterialer. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.

Formann

NCC No Dig er en nordisk avdeling i NCC som er en av de ledene aktørene innen gravefrie løsninger på vann- og avløpsledninger. Arbeidet vi gjør består i hovedsak av renovering av ledningsanlegg for offentlige kunder.

Junior H&S Partner, NCC Industry

Junior H&S Partner, NCC IndustryForretningsområdet NCC Industry er en nordisk organisasjon som spesialiserer seg på bærekraftige asfaltløsninger, steinmateriell, grunnarbeid og asfaltering.

Operatør

Numedalskontrakten som utføres på oppdrag for Viken Fylkeskommune. Kontrakten omfatter drift og vedlikeholdsoppgaver, med funksjonsansvar for noen av oppgavene, på fylkesveier og fylkes gang-/ og sykkelveier med tilhørende sideanlegg, sideområder, utstyr og installasjoner.

Operatør Helle Steinknuseverk

NCC Industry tilbyr produkter og tjenester på og i forbindelse med veien. Virksomheten dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus, produksjon og utlegging av asfalt, samt fundamentering. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.

Arbeidsleder til Asfalt Entreprise Vest

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.