Available jobs in Sweden

Here you will find all available jobs in Sweden. Your application will be taken care of by the Swedish organization.

There is now 43 available jobs at NCC in Sweden

Beläggningsarbetare till NCC Asphalt North, Stora Projekt

Beläggningsarbetare till NCC Asphalt North, Stora Projekt  Bli en del av vårt team inom beläggningsarbeten på NCC Industry och var med och forma framtidens infrastruktur. Vi söker nu engagerade beläggningsarbetare som vill vara med och skapa kvalitetslösningar inom asfalt.

Ekonomiassistent (Subledger Accountant)

Är du den vi söker!  Vi söker en ny kollega till NBS Subledger  NCC Business Services (NBS) är ett Shared Service Center som levererar finansiella tjänster till våra nordiska företag inom NCC-koncernen.

Site Manager NCC Industry Berggruppen Mitt

NCC Industri Berggruppen är ett av Sveriges största sprängteam ovan jord. Verksamheten bedrivs i hela landet. Vi är ett team på 75 medarbetare som arbetar mot gemensamma mål och optimalt nyttjande av kompetenser och resurser.

Markarbetare Civil North, Luleå/Boden

Nu förstärker vi vårt markgäng i Luleå/Boden med fler yrkesmedarbetare Vi på NCC ser många fördelar med att ha ett eget team av yrkesmedarbetare som tillsammans med platschef och arbetsledare driver våra projekt säkert, effektivt och framgångsrikt.

COOP-praktik hos NCC Civil Uppsala

  Vi söker dig som vill genomföra din COOP-praktik hos NCC Civil i Uppsala!   Avdelning Civil Middle är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position på marknaden.

Operation Manager Uddevalla

Operation Manager till Uddevalla.Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka denna tjänst! Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Operation Manager Borås

Operation Manager till Borås. Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka denna tjänst!Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Beläggningsarbetare till Jönköping

Inför kommande säsong som startar i mars/april 2024, söker vi en ny medarbetare till NCC Industrys beläggningsverksamhet i Jönköpings län. Skulle du tycka att det är roligt, utvecklande och stimulerande att vara en del av ett av Sveriges ledande bolag inom asfalt så ska du söka detta arbete.

Projektingenjör Kalkyl Hercules Stockholm

Låt oss lägga grunden till ditt nästa jobb! Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner och grundförstärkning hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar.

Operation Manager till NCC Asphalt North Kiruna

Operation Manager North- Är du vår nya platsansvarige chef? Som Operation Manager får du en varierande och utvecklande roll med stora möjligheter att påverka verksamhetens framtid.

Operation Manager till NCC Asphalt - är du vår nya platsansvarige chef?

Som Operation Manager får du en varierande och utvecklande roll med stora möjligheter att påverka verksamhetens framtid. Rollen som Operation Manager Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare nå uppsatta mål? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Som Operation Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, främst med kommuner och Privatkunder.

Group Data Privacy Manager till NCC

Brinner du för att vägleda och driva förändring av dataskyddsfrågor? Är du nyfiken på att få leda och vidareutveckla NCC:s Data Privacy Compliance Program? Till koncernfunktionen Legal & Risk söker vi nu en Data Privacy Manager att ansvara för koncernens operativa och strategiska arbete med dataskydd.

Senior platschef

Senior Platschef Anläggning Stockholm Vill du vara med och forma framtiden? Kom och bli en del av vårt framgångsrika team! Vi står inför spännande uppdrag i Storstockholm, där marknaden expanderar och vi växer med den.

Norsktalande Vågoperatör till NCC Industry

NCC Industry arbetar med produktion av stenmaterial och asfalt och nu söker vi en engagerad lagspelare till vårt kundcenter. Vi strävar mot att bli branschledande genom att effektivisera och utveckla, med kunden i fokus.

Anläggningsarbetare NV Skåne

Nu söker vi nya medarbetare till Civil South i nordvästra Skåne! I nordvästra Skåne har vi projekt inom ett område från Landskrona, Hässleholm till Båstad.

Operation Manager till NCC Asphalt North

Operation Manager till NCC Asphalt North Kiruna- Är du vår nya platsansvarige chef? Som Operation Manager får du en varierande och utvecklande roll med stora möjligheter att påverka verksamhetens framtid.

Operation Specialist- Är du vår nya entreprenadingenjör?

Rollen som Operation Specialist  Som Operation Specialist kommer du att arbeta operativt med anbudsberäkningar enligt vedertaget arbetssätt och befintliga rutiner, samt delta som specialist i anbudsutvärderingar och pågående projekt.

Sommarjobb 2024 - Hercules Grundläggning

Vill du börja lägga grunden för din karriär? Drivs du av att jobba nära produktion? Då kan Hercules sommarjobb vara något för dig! Hercules är en del av NCC Infrastructure och är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag.

Processmaskinist till NCC Asphalt North Mobile

Rollen hos oss I rollen som processmaskinist ingår att ansvara för driften av våra mobila asfaltsfabriker samt reparations- och underhållsarbeten. Våra mobila asfaltsfabriker ställs främst upp i de norra delarna av Sverige, men emellanåt får vi uppdrag även i de södra regionerna.

Projektchef Civil Middle

Projektchef med personalansvar Vill du vara en del av vår framtid? Nya spännande uppdrag väntar på oss i Gävleborg då marknaden växer och vi med den. Ledarskapet och viljan att lämna över väl genomförda jobb är två egenskaper vi värdesätter högt när vi tillsätter vår nya projektchef.

Product Owner, Purchasing Data & Reporting

Are you ready to join NCC Purchasing’s journey to become data informed? With your passion for data, analytics and building great products, you will play a central part in NCC’s overall success.

Product Owner, Purchasing Data & Reporting

Are you ready to join NCC Purchasing’s journey to become data informed? With your passion for data, analytics and building great products, you will play a central part in NCC’s overall success.

Operation Manager - NCC Industry Stockholm South

Vill du arbeta med spännande projekt inom asfaltsbeläggning? Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning, vill arbeta tillsammans med kollegor i ett tight team och är redo för att ta nästa steg i din karriär? I så fall råder vi dig verkligen att söka jobbet som Operation Manager hos oss! NCC Industry är en nordisk organisation som är specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial.

Medarbetare till Mark/justerarbeten till Asphalt North, Piteå

Inför nästa vårsäsong behöver vi förstärka vår organisation i Piteå med omnejd med en duktig medarbetare inom mark/justerarbeten. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asphalt North arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Platschef betong, Almedal E05

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Har du arbetat inom betong och vill vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt? Då har du världens möjlighet här hos oss på NCC då vi söker dig som är en mycket erfaren platschef.

Beläggningsarbetare i Östergötland

Rollen som beläggningsarbetare Som beläggningsarbetare arbetar du, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra både stora och mindre beläggningsarbeten.

Product Owner, Purchasing Data & Reporting

Are you ready to join NCC Purchasing’s journey to become data informed? With your passion for data, analytics and building great products, you will play a central part in NCC’s overall success.

Medarbetare till Mark/justerarbeten till Asphalt North, Hudiksvall

Inför vårsäsongen behöver vi förstärka vår organisation i Hudiksvall med omnejd med en duktig medarbetare inom mark/justerarbeten. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asphalt North arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Solution Architect

Do you want to shape the future of construction through digital transformation? As a Solution Architect at NCC you'll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization and innovation.

Operation Manager NCC Industry Östergötland

Vill du arbeta med spännande projekt inom asfaltsbeläggning? Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning, vill arbeta tillsammans med kollegor i ett tight team och är redo för att ta nästa steg i din karriär? I så fall råder vi dig verkligen att söka jobbet som Operation Manager hos oss! NCC Industry är en nordisk organisation som är specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial.

Operation Manager / Platschef / arbetsledare Göteborg

Operation Manager / Platschef / Arbetledare / till Area Göteborg. Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka denna tjänst! Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Markarbetare Civil North, Kiruna

Nu förstärker vi vårt markgäng i Kiruna med fler yrkesmedarbetare Vi på NCC ser många fördelar med att ha ett eget team av yrkesmedarbetare som tillsammans med platschef och arbetsledare driver våra projekt säkert, effektivt och framgångsrikt.

Beläggningsarbetare Borås 2024

Beläggningsarbetare till NCC Asfalt Inför kommande säsong med start i mars/april 2024, söker vi nya medarbetare till NCC Industrys beläggningsverksamhet.  Skulle du tycka att det är roligt, utvecklande och stimulerande att vara en del av ett av Sveriges ledande bolag inom asfalt så ska du skicka in en ansökan till oss.

Mekaniker/Krossmaskinist

Mekaniker/ Krossmaskinist Tagene krossen, Göteborg Nu behöver vi förstärka vårt team med en mekaniker/ krossmaskinist till vår anläggning på Tagenevägen i Göteborg.

Beläggningsarbetare Göteborg säsong 2024

Beläggningsarbetare stort maskinlag till NCC Asfalt Göteborg Inför kommande säsong med start i mars/april 2024, söker vi nya medarbetare till NCC Industrys beläggningsverksamhet i Göteborg.

Beläggningsarbetare till NCC Asphalt Umeå

Bli en del av vårt team inom beläggningsarbeten på NCC Industry och var med och forma framtidens infrastruktur. Vi söker nu engagerade beläggningsarbetare som vill vara med och skapa kvalitetslösningar inom asfalt.

Medarbetare till mark/Justerarbeten på NCC Asphalt Umeå

Inför nästa vårsäsong behöver vi förstärka vår organisation i Umeå med omnejd med en duktig medarbetare inom mark/justerarbeten. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asphalt North arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Beläggningsarbetare till NCC Asphalt North, Skellefteå

Bli en del av vårt team inom beläggningsarbeten på NCC Industry och var med och forma framtidens infrastruktur. Vi söker nu engagerade beläggningsarbetare som vill vara med och skapa kvalitetslösningar inom asfalt.

Beläggningsarbetare till NCC Asphalt North, Sundsvall

Bli en del av vårt team inom beläggningsarbeten på NCC Industry och var med och forma framtidens infrastruktur. Vi söker nu engagerade beläggningsarbetare som vill vara med och skapa kvalitetslösningar inom asfalt.

Sommarjobb 2024

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s sommarjobb något för dig! Som sommarjobbare på NCC får du praktisk erfarenhet genom arbete på något av våra byggprojekt eller arbetsplatser.

Medarbetare Mark/justering till NCC Asphalt North

Inför nästa vårsäsong behöver vi förstärka vår organisation i Norrbotten med en duktig medarbetare inom mark/justerarbeten. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asphalt North Mobile arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Medarbetare Mark/justerarbeten till NCC Asphalt North

Inför nästa vårsäsong behöver vi förstärka vår organisation i Västerbotten med en duktig medarbetare inom mark/justerarbeten. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt North Mobile arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Beläggningsarbetare till NCC Asphalt North Kiruna

Bli en del av vårt team inom beläggningsarbeten på NCC Industry och var med och forma framtidens infrastruktur. Vi söker nu engagerade beläggningsarbetare som vill vara med och skapa kvalitetslösningar inom asfalt.