Available jobs in Sweden

Here you will find all available jobs in Sweden. Your application will be taken care of by the Swedish organization.

There is now 53 available jobs at NCC in Sweden

Beläggningsarbetare till NCC Asfalt

  Rollen som beläggningsarbetare Vi söker nu två beläggningsarbetare till maskinlag för arbete i Kalmarområdet. Som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

COOP Praktik på NCC

Få ut maximalt av språnget från studier till yrkesliv. Hos oss finns flera olika valmöjligheter för dig som student att utvecklas och lära känna NCC som arbetsgivare.

Beläggningsarbetare till Uddevalla

Här är dina nya utmaningar   Vi söker nu en beläggningsarbetare till Uddevalla. Som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Lastmaskinist

Här är dina nya utmaningar Vi söker en lastmaskinförare till vår bergtäkt Sälgsjön, Gävle. Arbetet består främst av utlastning och materialflytt inom anläggningen, men matning av kross- och sorteringsverk kan också ingå i arbetet.

Platschef

Har du en bred produktionsteknisk erfarenhet och vana av att leda och driva projekt? Vill du också arbeta kundnära och drivs av att lösa tekniska problem? Vi söker nu efter vår nästa Platschef med utgångspunkt från vårt kontor i Lindesberg som kommer att fokusera på våra projekt med dammar, kraftverk och vattenkraftsanläggningar i mellersta Sverige.

Operations Manager till NCC Asfalt Sector South

Operation Manager Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i södra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb!Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Arbetsledare Building Syd

Senior Arbetsledare nyproduktion Det går bra för oss! Vi behöver nu utöka vår verksamhet med en kvalificerad arbetsledare som verkligen trivs i sin roll som arbetsledare och som gillar pulsen ute i produktionen.

Uppdragsledare VA och dagvatten

Har du flerårig kunskap i VA och dagvattenfrågor som teknikansvarig eller Uppdragsledare? Söker du en ny utmaning där du får komma närmare produktionen och ges möjligheter till att vara involverad i våra projekts olika faser? Stämmer detta på dig är du troligen vår nya kollega till oss på NCC teknik.

Arbetsledare ROT Building Syd

Arbetsledare stora ROT-projekt Tänk vad spännande att få vara med och förändra en gammal byggnad till någonting nytt! Detta är ett jobb för dig som gillar att vara arbetsledare och som inte räds för att ställas inför utmaningar utan ser tjusningen med att få användning av dina tekniska kunskaper och förmåga att lösa problem.

Operation Specialist till NCC Asfalt Sector South

Operation Specialist Trivs du i situationer där samarbete med kollegor är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb!I din roll som Operation Specialist ska du säkerställa och bidra till utveckling och lönsamhet i vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, med främst kommuner och privatpersoner som kunder.

Projektchef Betong

Har du flerårig erfarenhet av betongentreprenader från en ledande roll? Söker du en roll där du ges möjlighet att ha ett ben i produktion och det andra i det övergripande strategiska arbetet för vår Produktionschefsgrupp Anläggning Östergötland Vi söker nu efter vår nästa projektchef inom betong då vår nuvarande kollega planerar att gå i pension under nästa år.

Affärsutvecklare till Civil Stockholm

Till vår avdelning Civil Stockholm söker vi nu en Affärsutvecklare för mark och grundläggningsarbeten. Avdelningen består av cirka 450 medarbetare och vi befinner oss i en god position med ett flertal stora kommande och pågående projekt i regionen.

Projekteringsledare Civil Stockholm

Nu behöver vi förstärka organisationen med en projekteringsledare med inriktning mark och anläggning! Till våra projekt inom avdelning/region Civil Stockholm söker vi nu en Projekteringsledare för mark och grundläggningsarbeten.

Mark- och anläggningsarbetare

Rollen som mark- och anläggningsarbetare Vi söker nu en mark- och anläggningsarbetare för arbete i Partille Kommun. Du kommer att arbeta ute på fältet, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Beläggningsarbetare Göteborg

Rollen som beläggningsarbetare Vi söker nu ett flertal beläggningsarbetare till maskinlag och spriderlag för arbete i Göteborg. Som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Arbetsledare Mark till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Arbetsledare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Processtekniker till NCC asfalt Nords mobila asfaltsverk

  Rollen hos oss I rollen som verksmaskinist ingår att ansvara för driften av våra mobila asfaltsfabriker samt reparations- och underhållsarbeten. Våra mobila asfaltsfabriker ställs främst upp i de norra delarna av Sverige, men emellanåt får vi uppdrag även i de södra regionerna.

Platschef Mälarsjukhuset

Har du mångårig erfarenhet av att driva projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, besitter goda ledaregenskaper och söker nya spännande utmaningar? NCC Building Västmanland/Sörmland söker nu en platschef som vill vara delaktig i byggnationen av Mälarsjukhuset i Eskilstuna.

Ställningsmontör Bergnäset

Ställningsbyggare till Umeå   Bergnäset Ställningsmontage AB är Sveriges största ställningsföretag och erbjuder kunder inom industrin och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar.

KMA Coordinator

Kraven på Miljö och Kvalitet är omfattande och komplexa inom Asfaltsområdet. Vi söker därför en medarbetare till Sektor Asfalt Nord som får rollen att bistå med kvalificerat miljö- och kvalitetsstöd i hela vår verksamhet.

KMA Coordinator

KMA Coordinator Kraven på Miljö och Kvalitet är omfattande och komplexa inom Asfaltsområdet. Vi söker därför en medarbetare till Sektor Asfalt Nord som får rollen att bistå med kvalificerat miljö- och kvalitetsstöd i hela vår verksamhet.

Medarbetare till Beläggning/Mark Sektor Asfalt Nord, Kiruna

Vi behöver förstärka vår organisation i Kiruna med en duktig Mark/Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

KMA Coordinator

KMA Coordinator Kraven på Miljö och Kvalitet är omfattande och komplexa inom Asfaltsområdet. Vi söker därför en medarbetare till Sektor Asfalt Nord som får rollen att bistå med kvalificerat miljö- och kvalitetsstöd i hela vår verksamhet.

Projektinköpare Building Väst

Är du en duktig förhandlare som drivs av att göra affärer? Har du även en byggteknisk bakgrund med erfarenhet av entreprenadjuridik? Till vår avdelning Building Väst startar vi nu året med att utöka vår inköpsgrupp med ytterligare en Projektinköpare.

Kalkylspecialist med inköpserfarenhet

Har du en byggteknisk bakgrund och flerårig erfarenhet av kalkylarbete? Söker du en tjänst där du får vara en central del i att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt projekt? Då är det här troligen rätt tjänst för dig! Som kalkylspecialist kommer du att ansvara och driva kalkylarbetet men också ansvara för inköp.

Business Controller Stenmaterial

Business Controller med redovisningsbakgrund En tjänst för dig som vill ta ett stort ansvar och som vill arbeta nära den dagliga verksamheten. Din gedigna erfarenhet som ekonom kommer väl till pass när du får controlleransvaret för täktverksamheten inom Area Nord som sträcker sig från Gävle/Dala till Norrbotten.

Business Controller Stenmaterial

Business Controller med redovisningsbakgrund En tjänst för dig som vill ta ett stort ansvar och som vill arbeta nära den dagliga verksamheten. Din gedigna erfarenhet som ekonom kommer väl till pass när du får controlleransvaret för täktverksamheten inom Area Nord som sträcker sig från Gävle/Dala till Norrbotten.

Business Controller Stenmaterial

Business Controller med redovisningsbakgrund En tjänst för dig som vill ta ett stort ansvar och som vill arbeta nära den dagliga verksamheten. Din gedigna erfarenhet som ekonom kommer väl till pass när du får controlleransvaret för täktverksamheten inom Area Nord som sträcker sig från Gävle/Dala till Norrbotten.

Formenn og asfaltarbeidere til Oslo/Viken

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i to sektorer: Steinmaterialer og Asfalt. NCC Industry har virksomhet i hele landet. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

Specialistchef Anläggningskonstruktion

Trivs du i en organisation som kännetecknas av en stark laganda och tydliga värderingar? Vill du vara en del av ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden? NCC Infrastructures nuvarande Specialistchef Anläggningskonstruktion går vidare inom bolaget så nu söker vi en ersättare.

Geotekniker

Är du en geotekniker/geokonstruktör med 8 års erfarenhet som vill komma närmare produktionen? Ser du dig också som en relationsbyggare som trivs i en miljö med många kontaktytor? Då har vi utmaningen för dig på NCC Teknik.

Vikarierande Entreprenadingenjör Hercules Grundläggning

Har du erfarenhet av bygg/anläggningsproduktion, kunskap och intresse i ekonomi och letar nya utmaningar? Till Hercules Grundläggning, en del av NCC söker vi nu efter en entreprenadingenjör för ett vikariat med start i april/maj och ett år framåt.

Operations Manager NCC Asfalt North, Piteå

Rollen hos oss Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Som Operations Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, främst med kommuner och Privatkunder.

Gruppchef inköp

Är du en erfaren ledare med goda kunskaper inom byggprocessen med vana av att driva inköp? Gillar du att involvera och utveckla människor att nå nya höjder tillsammans med ett stort intresse för att göra ekonomiskt gynnsamma affärer? Då vår nuvarande Gruppchef går vidare till en ny tjänst inom vår avdelning söker vi nu efter en ersättare.

Gruppchef Kalkyl

Vi söker nu efter vår nästa Gruppchef för kalkyl då vår mycket uppskattade kollega inom kort kommer att gå i pension. Har du flerårig erfarenhet som ledare, goda kunskaper om byggprocessen, erfarenhet av kalkyl och kostnadsstyrning är du troligen vår nya Gruppchef.

Projekteringsledare Bostadsprodukter

Är du duktig på att leda och samordna arbete på distans? Har du också erfarenhet som projekteringsledare med teknisk förståelse och en vilja att förvalta, förbättra och utveckla nya standardiserade bostadsprodukter? Nu söker vi på NCC efter vår nya projekteringsledare till vår specialistgrupp inom bostadsprodukter.

Operations Manager till NCC sector Asfalt North, Stora Projekt

Rollen hos oss Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Som Operations Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, främst med Trafikverket som kund.

SENIOR PROJECT MANAGER FOR DEVELOPMENT PROJECTS

  As Senior Project Manager at NCC you will be part of a team of Project Management professionals. We promise that you will face interesting project challenges in a rewarding work environment.

Operations Manager till NCC Asfalt Sector North, Umeå

Rollen hos oss Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Som Operations Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, med kommuner och privata som främsta kunder.

Arbetsledare

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Projekteringsledare

Detta är ett jobb för dig som älskar att leda, fördela och säkerställa att alla discipliner i byggprocessens tidiga skeden arbetar på ett effektivt sätt. NCC ligger i framkant vad gäller virtuellt byggande (VDC) vilket innebär att du aktivt kommer arbeta med dessa frågor tillsammans med vår VDC-ledare.

Fuktspecialist - Teknik och Hållbarhet

Vi söker en fuktspecialist som kommer att arbeta inom NCC:s hållbarhetsenhet med fuktfrågor och utredningar samt fungera som expertstöd i våra projekt. Som uppdragsledare kommer du att vara ansvarig för uppdrag du själv arbetar i samt leda och samordna andra som jobbar med energi och hållbarhet i samma byggprojekt.

Entreprenadingenjör

Inom NCC Civil North i Västerbotten arbetar vi idag med ett antal större och medelstora mark- och anläggningsprojekt och vi ser mycket positivt på framtiden. Av den anledningen söker vi nu dig som vill förstärka vårt team, arbeta som entreprenadingenjör och vara med på vår fortsatta utveckling framåt.

Projektinköpare

Rollen hos oss Som Projektinköpare är du involverad från anbudsfasen till projektets genomförande. Du ingår i ett projektteam där du har ansvar för leverantörsval, att genomföra förhandlingar samt med vald leverantör komma till avslut och skriva kontrakt.

Arbetsledare

Inom NCC Civil North i Västerbotten arbetar vi idag med ett antal större och medelstora mark- och anläggningsprojekt och vi ser mycket positivt på framtiden. Av den anledningen söker vi nu dig som vill förstärka vårt team, arbeta som arbetsledare och vara med på vår fortsatta utveckling framåt.

Platschef

Inom NCC Civil North i Västerbotten arbetar vi idag med ett antal större och medelstora mark- och anläggningsprojekt och vi ser mycket positivt på framtiden. Av den anledningen söker vi nu dig som vill förstärka vårt team, arbeta som Platschef och vara med på vår fortsatta utveckling framåt.

Mätningstekniker Mark Skellefteå

Inom NCC Civil North i Västerbotten arbetar vi idag med ett antal större och medelstora mark- och anläggningsprojekt och vi ser mycket positivt på framtiden. Av den anledningen söker vi nu dig som vill förstärka vårt team, arbeta som mättekniker och vara med på vår fortsatta utveckling framåt.

Projektinköpare Mälarsjukhuset

Rollen hos oss som Projektinköpare Vi söker dig som vill arbeta i vår kommersiella grupp som bl.a. ansvarar för ekonomistyrning, inköp och kalkyl. Du kommer vara en viktig del tillsammans med dina kollegor för att utföra inköp i ett stort sjukhusprojekt.

Beläggningsarbetare Stora Projekt Västerbotten

Beläggningsarbetare till Stora Projekt, Sektor Asfalt Nord Vi behöver förstärka vår organisation i Asfalt Nord med en duktig Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Beläggningsarbetare Stora Projekt Norrbotten

Beläggningsarbetare till Stora Projekt, Sektor Asfalt Nord Vi behöver förstärka vår organisation i Asfalt Nord med en duktig Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Beläggningsarbetare sökes i Södra Stockholm

Vi söker nya medarbetare till Industrys Beläggningsverksamhet i södra Stockholm där vi har flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka våra maskinlag med engagerade medarbetare.

Kompetensbygget & Sjumånaderspraktik 2021

Är du en blivande civilingenjör inom Väg- och Vatten/Samhällsbyggnad? Då är vårt program Kompetensbygget något för dig. I Kompetensbygget varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier, stimulerande erfarenhetsutbyten samt skapa ett kontaktnät inför din kommande karriär.

Sommarjobb 2021

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s sommarjobb något för dig! Om sommarjobb på NCC Som sommarjobbare på NCC får du praktisk erfarenhet genom arbete på något av våra byggprojekt eller arbetsplatser.