Available jobs in Sweden

Here you will find all available jobs in Sweden. Your application will be taken care of by the Swedish organization.

Projektchef Building Västmanland/Sörmland

Har du mångårig erfarenhet av att driva projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, besitter goda ledaregenskaper och söker nya utmaningar? NCC Building Västmanland/Sörmland söker nu en projektchef som vill fortsätta arbetet med att stärka vår position, arbeta med intressanta projekt och duktiga medarbetare.

Beläggningsarbetare Piteå

  Vi behöver förstärka vår organisation i Piteå med Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Financial Advisor, Structured Finance

Är du specialist inom finansiering & risk och vill vara med och stötta affären i frågor rörande finansiering och finansiella risker i projekt i ett av norra Europas ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag? Dina nya utmaningar I rollen som Financial Advisor inom Structured Finance ger du stöd till affären i frågor gällande finansiering och finansiell risk, trade finance, säkerheter, garantier och leasinglösningar och bidrar till att NCCs finansiella risker hanteras och begränsas.

Operations Developer at NCC Group

As an Operations Developer at the department of Process & Quality you will be expected to be part in documenting and implementing new ways of working. The overall purpose of this department is to ensure a common efficient approach for our management systems, quality management and operational audits within NCC.

Arbetsledare Tunnel till Västlänken

Vi står inför en spännande utveckling i vårt projekt då vi inom kort utökar vår tunneldrivning till ett flertal fronter. Därför söker vi nu efter vår nya arbetsledare för vårt nattskift på Korsvägen.

Produktionsingenjör Stenmaterial

Produktionsingenjör med intresse för utvecklingsfrågor Hos oss kommer du att få möjligheter att arbeta nära vår produktion och vara med i vårt arbete av att förbättra våra processer inom vår verksamhet.

Produktionsingenjör Stenmaterial

Produktionsingenjör med intresse för utvecklingsfrågor Hos oss kommer du att få möjligheter att arbeta nära vår produktion och vara med i vårt arbete av att förbättra våra processer inom vår verksamhet.

Platschef till NCC Building Norrland med placering i Umeå

  Platschef Building Norrland NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation.

Entreprenadingenjör inom tunnel till Västlänken

Har du 3-5 års erfarenhet i rollen som entreprenadingenjör i större infrastruktur projekt? Har du dessutom arbetat med kontraktsfrågor gentemot kund? Då vi går in i en ny fas i projektet Korsvägen, där vi går från fyra tunnelfronter till många fler behöver vi också nya kollegor till oss! Är du lika entusiastisk kring projektet som vi? Sök idag och bli en del av ett av Sveriges mest komplexa infrastrukturprojekt.

Site Manager Stenmaterial

Till vår verksamhet inom Division Stenmaterial söker vi nu en affärsmässig Site Manager som gillar struktur. NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.