Available jobs in Sweden

Here you will find all available jobs in Sweden. Your application will be taken care of by the Swedish organization.

There is now 54 available jobs at NCC in Sweden

Ställningsbyggare till Bergnäset i Kiruna

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar.

Business Analytics – Solution Architect to NCC

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As a Business Analytics – Solution Architect at NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation! We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Platschef ROT Bostad Stockholm

Har du mångårig erfarenhet av att driva projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, besitter goda ledaregenskaper och söker nya spännande utmaningar? Avdelning Bostad Stockholm söker nu en platschef med erfarenhet av renovering, ombyggnad och tillbyggnad som vill ingå i vår organisation och driva eget bostadsprojekt inom storstockholmsområdet.

Mätningschef Mark Umeå

Det är mycket som händer i Umeå och det är många roliga jobb som vi ska ta oss an framöver. För att stärka upp vårt team vill vi nu tillsätta en Mätningschef.

Platschef, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Vi befinner oss i en tillväxtfas och behöver nu utöka vårt team i Dalarna, för befintliga och kommande projekt. Vill du vara med och bygga samt utveckla Dalarna med oss på NCC och motiveras av att leda och driva byggprocessen mot gemensamma mål? Då kan du vara vår nästa Platschef! Hos oss får du en varierad vardag då vi inom vår geografi har en bred variation av byggprojekt, med allt från bostäder och kontor till skolor, badhus och sjukhus åt såväl privata som offentliga kunder.

Arbetsledare, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Vi befinner oss i en tillväxtfas och behöver nu utöka vårt team i Gävleborg, som just nu arbetar med projekten Agnes kulturhus samt Kv. 10 Godisfabriken i Gävle. Vill du vara med och bygga samt utveckla Gävleborg med oss på NCC? Då ska du ansöka redan idag till rollen som arbetsledare!    Avdelning Uppsala, Gävle/Dala är en stark aktör på marknaden när det kommer till stora, komplexa byggprojekt såsom Agnes Kulturhus, Hus 60 inom Gävle sjukhus, Kv.

Projektingenjör, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Vi befinner oss i en tillväxtfas och söker nu efter ny kompetens till vårt team i Gävleborg, för befintliga och kommande projekt. Vill du vara med och bygga samt utveckla Gävleborg med oss på NCC och har goda erfarenheter inom kostnadsstyrning och projektekonomi? Då kanske tjänsten som Projektingenjör är rätt nästa utmaning för dig! Avdelning Uppsala, Gävle/Dala är en stark aktör på marknaden när det kommer till stora, komplexa byggprojekt såsom Agnes Kulturhus, Hus 60 inom Gävle sjukhus, Kv.

Arbetsledare, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Vi befinner oss i en tillväxtfas och behöver nu utöka vårt team till vårt senaste projekt, Nya Campus Borlänge. Vill du vara med och bygga samt utveckla Dalarna med oss på NCC? Då ska du ansöka redan idag till rollen som arbetsledare! Avdelning Uppsala, Gävle/Dala är en stark aktör på marknaden när det kommer till stora, komplexa byggprojekt såsom Lugnets badhus, Nya Campus Borlänge, Agnes Kulturhus, Hus 60 inom Gävle sjukhus samt Ångströmlaboratoriet.

Installationsledare

  Installationsledare För att möta våra kunders krav på effektiva byggnader och anläggningar vill vi förstärka vår installationskompetens inom avdelning Västmanland/Sörmland.

Platschef, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Vi befinner oss i en tillväxtfas och behöver nu utöka vårt team i Gävleborg, för befintliga och kommande projekt. Vill du vara med och bygga samt utveckla Gävleborg med oss på NCC och motiveras av att leda och driva byggprocessen mot gemensamma mål? Då kan du vara vår nästa Platschef! Hos oss får du en varierad vardag då vi inom vår geografi har en bred variation av byggprojekt, med allt från bostäder och kontor till skolor, badhus och sjukhus åt såväl privata som offentliga kunder.

Installationsledare

Installationsledare För att möta våra kunders krav på effektiva byggnader och anläggningar vill vi förstärka vår installationskompetens inom avdelning Västmanland/Sörmland.

Projektingenjör

Nu är det dags, tänker du! Dags att söka nästa utmaning efter att ha skaffat den erfarenhet du känner att du vill ha för att känna dig riktigt trygg i projektingenjörsrollen.

IT Service Manager - Digital Workplace Tools

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap? We are looking for a driven and experienced IT Service Manager for our product area Digital Workplace Tools (based on Microsoft 365).

NCC söker yrkesarbetare till Umeå

      Vi behöver nu förstärka gruppen med flera yrkesarbetare då vi har många nya stora och spännande projekt.  Tjänsten innebär placering på projektet i Umeå.

Krossmaskinist till NCC

Krossmaskinist/ReparatörNCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit och respekt.

Beläggningsarbetare till NCC Asphalt North, Skellefteå

Nu behöver vi förstärka vår organisation i Skellefteå med Beläggningsarbetare! Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Projektingenjör Västlänken E05 Korsvägen

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som projektingenjör till vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Arbetsledare Västlänken E05 Korsvägen

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som arbetsledare till vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Träarbetare Building Östra Skåne

Träarbetare med yrkesbevis till Building i Östra Skåne. På NCC vill vi gärna ha våra egna träarbetare, då vi hoppas och tror att du som anställd hos oss får en större inblick och känsla för de projekt du är med i.

Erfaren Ställningsbyggare och Arbetande förman

Bergnäset söker nya medarbetare i Oxelösund Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar.

Inköpare Industry Stone Materials

Söker du en tjänst där du får vara en central del i att skapa förutsättningar för en lönsam verksamhet? Som inköpare hos NCC Industry AB får du möjlighet att vara med och påverka verksamheten genom att göra inköp som är bra för både NCC, våra leverantörer och våra kunder.

Business Controller NCC Industry

Nu har vi en tjänst för dig som vill ta ett stort ansvar och som vill arbeta nära den dagliga verksamheten. Dina tidigare erfarenheter som Business Controller kommer väl till pass när du får ansvaret för ett område inom Division Asfalt.

Mätningstekniker NCC Bostad Stockholm

Vill du vara med och arbeta för att vi ska bli branschens ledande bostadsbyggare? Hur ska vi klara det? Jo, genom att arbeta effektivare, hitta synergier och bli bättre på att producera utifrån kundens önskemål.

Business Controller NCC Industry

Nu har vi en tjänst för dig som vill ta ett stort ansvar och som vill arbeta nära den dagliga verksamheten. Dina tidigare erfarenheter som Business Controller kommer väl till pass när du får ansvaret för ett område inom Division Asfalt.

Business Controller till NCC i Stockholm, avdelning Hus

Vi söker nu en Department Business Controller till NCC i Stockholm. Har du erfarenhet inom prognos- och budgetarbete? Vill du verka i ett tryggt och stabilt bolag med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara en intressant möjlighet för dig.

Produktionschef till Bergnäset

Produktions-/affärschef som drivs av att göra affärer Bergnäset är nu inne i en spännande fas då vi har påbörjat en förändringsresa mot en mer modern verksamhet och vi vill visa våra kunder att vi är ett företaget som kan leverera trygghet och säkra lösningar.

Lastmaskinist till Wallhamnskrossen

Vårt affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Arbetsledare NCC Civil Gävleborg

Inom NCC Civil i Gävleborg arbetar vi med mark-, väg- och anläggningsprojekt. Nu ser vi positivt på framtiden inom vår geografi och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi flera viktiga spelare till vårt lag.

Arbetsledare NCC Building Norrbotten

Tänk att det är här det händer och att det händer nu! Vi på NCC är stolta över att få möjilghet att bidra till en hållbar samhällsomvandling och om du är på jakt efter nya spännande jobbutmaningar så kan vi nog lova att vi har något för dig! Vårt team i Norrbotten arbetar just nu med större renoveringsprojekt kopplat till Luleå tekniska universitet, bygger bostäder på Kronanområdet, successionrenovering men även sportanläggningar som badhus och en padelhall i Luleå.

Group Head of Compliance till NCC

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort.

Platschef NCC Building Norrbotten

Vill du fortsätta att utvecklas i din roll som platschef eller känner du dig kanske redo för ditt nästa steg i karriären och nyfiken på vad rollen innebär på NCC? Vi har idag flera spännande projekt igång i Norrbotten såsom större renoveringsprojekt kopplat till Luleå tekniska universitet, bostäder på Kronanområdet men även sportanläggningar som badhus och padelhall i Luleå.

Projektinköpare Building Sydväst

Projektinköpare med affären i fokus Är du en duktig förhandlare som drivs av att göra affärer och som känner att du vill utvecklas inom inköpsområdet?  Du kan vara senior eller i början av din inköpskarriär men det viktigast är att du vill göra lönsamma affärer så att både vi på NCC samt våra leverantören blir nöjda.

Projektinköpare Building Sydväst

Projektinköpare med affären i fokus Är du en duktig förhandlare som drivs av att göra affärer och som känner att du vill utvecklas inom inköpsområdet?  Du kan vara senior eller i början av din inköpskarriär men det viktigast är att du vill göra lönsamma affärer så att både vi på NCC samt våra leverantören blir nöjda.

Platschefer NCC Bostad Stockholm

Har du mångårig erfarenhet av att driva projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, besitter goda ledaregenskaper och söker nya spännande utmaningar? Avdelning Bostad Stockholm söker nu flera platschefer som vill ingå i vår organisation och driva eget bostadsprojekt inom storstockholmsområdet.

Arbetsledare NCC Bostad Stockholm

Nu är det dags, tänker du! Dags att söka nästa utmaning efter att ha skaffat den erfarenhet du känner att du ville ha för att känna dig riktigt trygg i Arbetsledarrollen.

Projektingenjörer till NCC Bostad Stockholm

Nu är det dags, tänker du! Dags att söka nästa utmaning efter att ha skaffat den erfarenhet du känner att du ville ha för att känna dig riktigt trygg i projektingenjörsrollen.

Platschef Building Skellefteå

Tänk att det är här i norr det händer och att det händer nu! Vi på NCC är stolta över att få möjlighet att bidra till en hållbar samhällsomvandling och om du är på jakt efter nya spännande projekt att driva inom nyproduktion, ombyggnation eller renovering så kan vi nog lova att vi har något för dig.

Ställningsbyggare till Bergnäset i Umeå

Bergnäset söker nya medarbetare i Umeå! Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar.

Arbetsledare

Inom NCC Civil North i Västerbotten arbetar vi idag med ett antal större och medelstora mark- och anläggningsprojekt och vi ser mycket positivt på framtiden. Av den anledningen söker vi nu dig som vill förstärka vårt team, arbeta som arbetsledare och vara med på vår fortsatta utveckling framåt.

Ställningsbyggare Skellefteå

  Dags för nya utmaningar? Vi söker Ställningsbyggare! Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen.

Arbetsledare mark Uppsala

Inom NCC Civil i Uppsala arbetar vi med mark-, väg- och anläggningsprojekt. Nu ser vi positivt på framtiden inom vår geografi och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi flera viktiga spelare till vårt lag.

Platschef mark Uppsala

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, mark- och anläggningsarbeten. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Lärlingar inom trä och betong till NCC Building Norrbotten

Tänk att det är här i norr det händer och att det händer nu! Vill du vara med och bidra till en hållbar samhällsomvandling (i Luleå med omnejd) och starta din karriär hos ett företag som kan erbjuda både spännande och omväxlande projekt och kompetenta kollegor som hjälper dig att utveckla dina kunskaper, då kan nog NCC vara platsen för dig.

Betongarbetare NCC Building Norrbotten

Är du redo för nya jobbutmaningar och nyfiken på om NCC i Norrbotten kan vara arbetsplatsen för dig? Vi står inför en rad spännande och varierande projekt (i Luleå med omnejd) och ser nu möjligheten att förstärka vårt fantastiska team med nya spelare.

Träarbetare NCC Building Norrbotten

Är du redo för nya jobbutmaningar och nyfiken på om NCC i Norrbotten kan vara arbetsplatsen för dig? Vi står inför en rad spännande och varierande projekt (i Luleå med omnejd) och ser nu möjligheten att förstärka vårt fantastiska team med nya spelare.

Träarbetare NCC Building Skellefteå

Är du redo för nya jobbutmaningar och nyfiken på om NCC i Skellefteå kan vara arbetsplatsen för dig? Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och för att kunna tillgodose våra kunders önskemål söker vi just nu träarbetare som motiveras av teamarbete och som stävar efter att om möjligt överträffa uppsatta mål! Rollen som träarbetare I din roll som träarbetare kommer du vara en del i avdelning Building Norrland som bygger allt från badhus, skolor, bostäder, kontor etc men som även hanterar ombyggnationer och renovering.

Betongarbetare NCC Building Skellefteå

Är du redo för nya jobbutmaningar och nyfiken på om NCC i Skellefteå kan vara arbetsplatsen för dig? Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och för att kunna tillgodose våra kunders önskemål söker vi just nu betongarbetare som motiveras av teamarbete och som stävar efter att om möjligt överträffa uppsatta mål! Rollen som betongarbetare I din roll som betongarbetare kommer du vara en del i avdelning Building Norrland som bygger allt från badhus, skolor, bostäder, kontor etc men som även hanterar ombyggnationer och renovering.

Borrvagnsförare NCC Industry Stone Materials Blasting East

NCC ökar sin marknadsandel på sprängarbeten i Mellansverige och Värmland, vilket innebär att vi måste förstärka vår berggrupp med kompetenta och erfarna medarbetare.

Beläggningsarbetare/Lagbas till beläggningsverksamheten på NCC Asfalt Nordvästra Skåne

Vi söker en ny medarbetare till NCC Industrys beläggningsverksamhet i Nordvästra Skåne. Skulle du tycka att det är roligt, utvecklande och stimulerande att vara en del av ett av Sveriges ledande bolag inom asfalt så ska du söka detta arbete.

Platschef Building Västmanland/Sörmland

Platschef Building Västmanland/Sörmland Vill du fortsätta utvecklas i din roll som platschef? Då är du välkommen till oss inom avdelning Västmanland/Sörmland! Hos oss får du möjlighet att tillsammans med ditt team genomföra olika typer av spännande byggprojekt, alltifrån att bygga bostäder till kommersiella byggnader.

Mark och Anläggningsarbetare i Östergötland

NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utveckling av framtidens miljöer för arbete, boendeoch kommunikation. Vi arbeter ständigt med att förnya byggbranschen och ska bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda.

Krossmaskinist till NCC Stenmaterial

Krossmaskinist till GöteborgVi söker nu en krossmaskinist till vår krossanläggning i Tagene, Göteborg. Rollen som krossmaskinistArbetsuppgifterna som krossmaskinist består huvudsakligen i att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbeten.

Examensarbete hösten 2022

Ska du skriva ditt examensarbete inom ramen för din kandidat- eller masterutbildning och har ett eget förslag som du vill genomföra under höstterminen 2022 är du välkommen att göra din intresseanmälan här.

Praktik hösten 2022

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s praktik något för dig! Till hösten 2022 söker vi dig som studerar en ingenjörsutbildning med inriktning på samhällsbyggnad, väg och vatten eller annan byggteknisk inriktning på yrkeshögskola, högskola eller universitet.