Available jobs in Sweden

Here you will find all available jobs in Sweden. Your application will be taken care of by the Swedish organization.

There is now 48 available jobs at NCC in Sweden

Site Manager/Platschef

I våra nordiska länder använder varje medborgare i genomsnitt ca 1 kg stenmaterial per timme året om! Materialet behövs för byggnation av vägar och järnvägar och för tillverkning av asfalt och betong.

Junior kommunikatör

Är du kommunikatör med ett par års erfarenhet och intresse av kommunikationsprojekt? Då kan det bli du som kompletterar vårt team ytterligare. Du kommer att ansvara för kommunikation i projektform som omfattar allt från större strategiska kommunikationsutmaningar av komplexa frågeställningar till snabbare kommunikationsinsatser, såväl mot interna som externa målgrupper.

Blockchef Jubileumsprojekt Liseberg

Blockchef till Jubileumsprojekt Liseberg, Building Väst Vill Du vara med och vara delaktig i och bygga en vattenupplevelse olik allt annat som finns på marknaden i Skandinavien idag? Nu behöver vi utöka vårt team med en Blockchef och du kommer att arbeta med ett unikt projekt och vara med och bygga upp Lisebergs jubileumsprojekt, Oceania.

Logistiker projekt MIMO

Logistiker projekt MIMO Vi söker nu logistiker till vårt projekt MIMO i Mölndal. Vill du vara med och bidra tillsammans med oss på NCC i en utvecklande roll som logistiker. Vi lägger nu den sista pusselbiten i NCC:s utveckling av Mölndals stadskärna med att bygga ett 17 våningar högt hus som inrymmer både kontor och service.

Erfaren specialist inom mark- och vattenmiljö

NCC Teknik söker erfaren specialist till Göteborg inom enheten Hållbarhet, Mark- & vattenmiljö. Är du en engagerad och drivande person som vill fortsätta utveckla mark- och vattenmiljöområdet med frågor kopplade till anläggningsprojekt så kanske det här är rollen för dig.

Kalkylspecialist till Building Väst

Har du flerårig erfarenhet av kalkylarbete tillsammans med en byggteknisk bakgrund? Söker du en tjänst där du får ha en central del i att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt projekt och påverka avdelningens framtida projektportfölj? Då är det här troligen rätt tjänst för dig! Rollen som Kalkylspecialist Som Kalkylspecialist kommer du att inneha en varierad och central roll i våra projekt.

Seniora Platschefer till Infrastructure Stockholm

Vi har många spännande och komplexa projekt inom vårt affärsområde NCC Infrastructure och nu förstärker vi med seniora Platschefer. Nedan följer ett par exempel på några av våra pågående projekt som vi rekryterar till.

Service Manager for Construction Operations Tools

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap?   The construction industry is facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Kommersiell chef till Infrastructure, Civil Stockholm

Älskar du siffror och detaljer i kontrakt och vill få andra att förstå din passion? Läs vidare! Nu stärker vi upp vår projektorganisation med ytterligare Kommersiella chefer.

Hållbarhetsspecialist Hållbarhet, Mark- & Vattenmiljö - NCC Infrastructure

I din roll som hållbarhetsspecialist kommer du att arbeta med hållbarhetsfrågor inriktat mot NCC:s anläggningsprojekt. Du kommer att arbeta med alla tänkbara mark- och miljötekniska utmaningar men också med utvecklingsfrågor inom området för NCC.

Head of Operation Development

Our success lies in the efficiency of our processes and how well the processes are integrated in our organization. Operations development (OD) is a staff function that supports the NCC Industry organization in the efficient use of our processes related to management, core and support processes within the areas of Quality and Environment.

Order- och transportplanerare

Vårt affärsområde NCC Industry är inne i en spännande fas och vi har startat en Nordisk Service Center organisation för att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen i branschen.

Projektplanerare till Infrastructure, Civil Stockholm

Tycker du om att ordna och strukturera? Är du förutseende? Gillar du problemlösning? Är du en naturlig organisatör? I så fall ska du fortsätta läsa!   På NCC Infrastructure Civil Stockholm är vi specialiserade på komplexa infrastruktur-, mark- och anläggningsarbeten och vi erbjuder kundanpassade och hållbara lösningar.

Hållbarhetsspecialist Hållbarhet, Mark- & Vattenmiljö - NCC Infrastructure

I din roll som hållbarhetsspecialist kommer du att arbeta med hållbarhetsfrågor inriktat mot NCC:s anläggningsprojekt. Du kommer att arbeta med alla tänkbara mark- och miljötekniska utmaningar men också med utvecklingsfrågor inom området för NCC.

Hållbarhetschef Infrastructure

NCC Infrastructure söker en Hållbarhetschef! NCC Infrastructure utför infrastruktur- och anläggningsprojekt runt om i Norden och är med ca 4500 anställda verksamma i Sverige, Norge och Danmark.

Hållbarhetsspecialist Hållbarhet, Mark- & Vattenmiljö - NCC Infrastructure

I din roll som hållbarhetsspecialist kommer du att arbeta med hållbarhetsfrågor inriktat mot NCC:s anläggningsprojekt. Du kommer att arbeta med alla tänkbara mark- och miljötekniska utmaningar men också med utvecklingsfrågor inom området för NCC.

Examensarbete våren 2022

Ska du skriva ditt examensarbete inom ramen för din kandidat- eller masterutbildning och har ett eget förslag som du vill genomföra under vårterminen 2022 är du välkommen att göra din intresseanmälan här.

Krossmaskinist till Göteborg

Vi söker nu en krossmaskinist till vår krossanläggning i Tagene, Göteborg. Rollen som krossmaskinist Arbetsuppgifterna som krossmaskinist består huvudsakligen i att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbeten.

Erfaren ställningsbyggare - arbetande förman

Vi behöver förstärka vårt team i Oxelösund!  Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri.

Specialist Kompetensutveckling NCC Sverige

NCC är ett kunskapsbaserat företag som är i en pågående digital transformationsresa. Vår viktigaste tillgång är vår anställda och deras kompetens är avgörande för vår framgång.

Blockchef Mark Inre Hamnen Norrköping

Lagspelare med lång erfarenhet Vill Du vara med och bygga ett minnesmärke och vara delaktig i att sätta Norrköping på kartan? Nu behöver vi utöka vårt team med en Blockchef Mark och inledningsvis kommer du arbeta med Inre Hamnen i Norrköping.

Projektinköpare Infra Jönköping

Projektinköpare med produktionsbakgrund Drivs du av att jobba nära projekten och ha en central roll gällande kostnadsbesparande och affärsmässiga inköp? Som Projektinköpare på NCC blir du en nyckelspelare i våra anbud och projekt och tillsammans med andra drivna och kunniga medarbetare fortsätter vi bygga infrastruktur för framtiden! Rollen som Projektinköpare Som Projektinköpare är du spindeln i nätet när det kommer till allt som rör inköp i våra projekt och i din vardag jobbar du nära våra olika byggprojekt.

Arbetsledare till SSABs fabrik i Oxelösund

Vill du vara med och utveckla ställningsbranschen? Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri.

Mättekniker Berggruppen NCC Industry Stone Materials

För att möta ett ökat behov av mättjänster framförallt i mellersta delen av Sverige behöver vi omgående förstärka vår berggrupp med en kompetent och erfaren medarbetare.

Administratör Building Sydost

Administratör till projekt Tidaholms anstalten NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser.

Träarbetare Building Väst

Träarbetare Har du yrkesbevis som träarbetare och skaffat dig en bred kompetens inom alla typer av husbyggnation och söker efter en roll där du får vara en del i en större organisation? Varmt välkommen med din ansökan! Hos oss på NCC söker vi nu efter ytterligare träarbetare som drivs av att arbeta i lag med stort säkerhetsfokus, just nu är vi i full gång både i Uddevalla och Trollhättan och även utanför Kungälv.

Projektinköpare till Infrastructure

En betydande del av NCC:s omsättning utgörs av våra inköp och som Projektinköpare hos oss har du därför en viktig roll för att vi ska kunna leverera lönsamma och hållbara projekt.

Träarbetare Building Väst

Träarbetare Har du yrkesbevis som träarbetare och skaffat dig en bred kompetens inom alla typer av husbyggnation och söker efter en roll där du får vara en del i en större organisation? Varmt välkommen med din ansökan! Hos oss på NCC söker vi nu efter ytterligare träarbetare som drivs av att arbeta i lag med stort säkerhetsfokus, just nu är vi i full gång med projekt i Göteborgsregionen med omnejd, men vi arbetar även från syd i Varberg, i ost Borås och upp till Stenungssund.

Arbetsledare Building Västmanland/Sörmland

Har du ett par års erfarenhet av att arbeta självständigt i en roll som arbetsledare och vill jobba med spännande projekt i Nyköpingsregionen? Till vår avdelning NCC Building Västmanland/Sörmland söker vi nu efter en erfaren Arbetsledare som söker en utmanande roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Mätningstekniker till Västlänken

Mätningstekniker Västlänken Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia.

Installationsledare Building Sydost

Installationsledare till projekt Tidaholms anstalten NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser.

Löneadministratör med samordnaransvar – HRS

  Vill du arbeta i en rolig och riktigt viktig roll som bidrar till rätt löneredovisning?   Nu behöver vi förstärka vårt team inom NCC:s shared service center för (HRS) med en Löneadministratör med samordnaransvar.

Projektledare fastighetsutveckling

NCC Property Development Region Väst Som projektledare hos NCC PD utgör du en mycket viktig del av vår affär. I nära samarbete med dina kollegor leder och driver du arbetet tillsammans med NCC Building, kommuner, arkitekter, konsulter och andra intressenter.

Affärschef med produktionsinrikning till Building Sydost

Driven och resultatinriktad ledare Är du en driven ledare som vill skapa nya affärer och dessutom arbeta nära produktion? Hos oss kommer du att arbeta med allt från bostäder och kontor till kommersiella byggnader.

Affärschef med produktionsansvar till Building Sydost

Driven och resultatinriktad ledare Är du en driven ledare som vill skapa nya affärer och dessutom arbeta nära produktion? Hos oss kommer du att arbeta med allt från bostäder och kontor till kommersiella byggnader.

Service Manager for Cloud

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap?    The construction industry is facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Supervisor till Stenmaterial Väst

Ledare som drivs av värderingar och resultat Detta är rollen för dig som söker ett fritt arbete med goda utvecklingsmöjligheter och som gillar utmaningen i att förbättra och utveckla verksamheter.

Anbudsingenjör Civil North

Anbudsingenjör för tunga anläggningsprojekt Inom de närmaste åren kommer stora satsningar på Infra och industriprojekt bli verklighet i norra delen av Sverige. Vi vill naturligtvis vara med på denna resa där vi kan bidra med vår kunskap och få möjlighet att påverka hur framtidens infrastruktur och industrier ska se ut.

Planerare Västlänken deletapp Korsvägen

Vill du jobba med tidplanering i ett av Sveriges häftigaste infrastrukturprojekt? Vi söker nu Tidsplanerare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Ställningsbyggare Karlstad

Vi behöver bli fler Ställningsbyggare i vårt lag! Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri.

Träarbetare till Östergötland

Rollen som  Som medarbetare hos oss ingår du i Trä och betong gruppen i Östergötland. Vi utför bostadsbyggande och ällmännyttiga lokaler i hela Östergötland.

Mark och Anläggningsarbetare till Östergötland

Rollen hos oss Som medarbetare hos oss ingår du i vår Anläggningsgrupp. Vi utför såväl stora som små infrastrukturprojekt industrianläggningar, mark, sanering och VA.

KM-Ingenjör Building Sydost

KM-Ingenjör NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora byggprojekt med säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga.

Specialist Mark- och vattenmiljö

Erfaren specialist inom mark- och vattenmiljö NCC Teknik söker erfaren specialist till Solna inom enheten Hållbarhet, Mark- & vattenmiljö. Är du en engagerad och drivande person som vill fortsätta utveckla mark- och vattenmiljöområdet med frågor kopplade till anläggningsprojekt så kanske det här är rollen för dig.

Markarbetare

Vi på NCC ser många fördelar med att ha ett eget team av yrkesmedarbetare som tillsammans med platschef och arbetsledare driver våra projekt säkert, effektivt och framgångsrikt.

Projektinköpare Civil Middle

Projektinköpare med affären i fokus Drivs du av att göra affärer och förstår vikten av väldokumenterade avtal. Ditt uppdrag blir att skapa nära affärsrelationer med entreprenörer/leverantörer så att du kan förhandla fram och göra ekonomiskt fördelaktiga affärer.

Entreprenadingenjör till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Entreprenadingenjör för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Projektingenjör Building Sydost

Projektingenjör med fokus på projekt- och kostnadsstyrning En roll för dig som trivs med att arbeta nära verksamheten, som gillar att ha koll på både siffror och tidsplanering och som vill var med och påverkan ett projekts ekonomi och planering.