Available jobs in Sweden

Here you will find all available jobs in Sweden. Your application will be taken care of by the Swedish organization.

There is now 100 available jobs at NCC in Sweden

Operation Manager Halland

Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka denna tjänst! Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Installationsledare till Building Väst

Installationsledare till Building Väst Vi rekryterar nu ytterligare en installationsledare som vill vara med att utveckla och bygga Göteborg och Västsverige med oss. Trivs du i en roll där du får vara nära affären, vara delaktig i byggprocessens alla skeden och med din tekniska kompetens driva och bidra till projektets resa? NCC Building Väst har en bred portfölj och många spännande projekt på ingång i väst och storgöteborg.

Area Assistant- Affärsnära stöd till Asfalt North

Trivs du i rollen som spindeln i nätet, gillar du variation och förstår betydelsen av att serva våra chefer och medarbetare? I så fall är detta tjänsten för dig!  Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial och vägbeläggning.

Area Sales Representative och Production Engineer Department Middle

Är du en affärsutvecklande person som är nyfiken både på kundens verksamhet och utvecklingen av vår verksamhet? Ser du möjligheter och kan driva projekt fram till lösning och affär, med många kontaktytor? Då är du kanske den nya kollegan vi söker.

Senior Service Manager for VDC Tools Service

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap?   We are looking for an energic Service Manager for VDC Tools Service to join to our Nordic Service manager team.

Arbetsledare till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst

Arbetsledare till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst Vill Du vara med och vara delaktig i och bygga projekt i vår geografi, Bohuslän och Älvsborg?  Nu behöver vi utöka vårt team med arbetsledare och du kommer att arbeta med olika typer av husbyggnadsprojekt, till både privat och offentlig sektor, alltifrån bostäder, kontor, industri till skolor och vårdlokaler.

Avdelningscontroller - NCC Infrastructure, avdelning Stockholm

Vi söker till NCC Infrastructure, Division Civil Stockholm, en driven, utvecklingsorienterad och självgående avdelningscontroller som trivs med att arbeta i en affärs- och verksamhetsnära roll.

Träarbetare till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst

Träarbetare till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst Har du yrkesbevis som träarbetare, skaffat dig en bred kompetens och gärna även betongkompetens? Söker du efter en roll där du får vara en del i en större organisation? Varmt välkommen med din ansökan! Hos oss på NCC söker vi nu efter ytterligare träarbetare som drivs av att arbeta i lag med stort säkerhetsfokus, just nu är vi i full gång både i Uddevalla och Trollhättan och även utanför Kungälv.

Platschef till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst

Platschef till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst Vill Du vara med och vara delaktig i och bygga projekt i vår geografi, Bohuslän och Älvsborg? Nu behöver vi utöka vårt team ytterligare med en platschef och du kommer att arbeta med olika typer av husbyggnadsprojekt, till både privat och offentlig sektor, alltifrån bostäder, kontor, industri till skolor och vårdlokaler.

Subledger Employee (Team Cash)

NCC is a construction company with the ability to manage the complexity of a construction process from start to finish, creating the positive impact on society and supporting its positive transformation.

Subledger Employee (Accounts Receivable)

NCC is a construction company with the ability to manage the complexity of a construction process from start to finish, creating the positive impact on society and supporting its positive transformation.

Platschef Bergnäset, Kiruna

Vi söker platschef till Bergnäset, Kiruna. Vill du vara med och utveckla ställningsbranschen? Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen.

KM-Ingenjör Mälarsjukhuset

NCC har sedan en tid tillbaka påbörjat nybyggnation av nytt akutsjukhus i Eskilstuna. Delprojekt E62 är en del avseende fastighetsutvecklingsprojektet på sjukhusen i Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping.

Beläggningsarbetare med lagbasansvar

Beläggningsarbetare/Lagbas till beläggningsverksamheten på NCC Asfalt Nordvästra Skåne Inför nästa säsong, som startar i mars/april 2022, söker vi en ny medarbetare till NCC Industrys beläggningsverksamhet i Nordvästra Skåne.

Beläggningsarbetare

Beläggningsarbetare till NCC Asfalt Halland   Inför nästa säsong, som startar i mars/april 2022, söker vi nya medarbetare till NCC Industrys beläggningsverksamhet i Halland.

Beläggningsarbetare till Göteborg

Rollen som beläggningsarbetare Inför nästa säsong söker vi nu två beläggningsarbetare till ett av våra spriderlag i Göteborg. Som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Ställningsbyggare Skellefteå

  Dags för nya utmaningar? Vi söker Ställningsbyggare! Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen.

Operation Manager till NCC Industry Asfalt

Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i mellersta Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Senior Platschef E05 Korsvägen - Liseberg, Civil West

Senior Platschef E05 Korsvägen - Liseberg, Civil West  Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som senior platschef till vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Projektingenjör E05 Korsvägen - Liseberg, Civil West

Projektingenjör E05 Korsvägen - Liseberg, Civil West  Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som projektingenjör till vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Arbetsledare E05 Korsvägen - Liseberg, Civil West

Arbetsledare E05 Korsvägen - Liseberg, Civil West  Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som arbetsledare till vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Ställningsbyggare Luleå

Vi behöver bli fler Ställningsbyggare i vårt lag! Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnation av en industri.

Ställningsbyggare Umeå

Vi behöver bli fler Ställningsbyggare i vårt lag! Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnation av en industri.

Platschefer till Building Norrbotten

Tänk att det är här i norr det händer och att det händer nu! Vi på NCC är stolta över att få möjlighet att bidra till en hållbar samhällsomvandling och om du är på jakt efter nya spännande projekt att driva så kan vi nog lova att Building Norrland har något för dig.

Projektinköpare Building Sydost

Projektinköpare till Building Sydost NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora och komplexa projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga och få fler platser.

Platschef Building Stora Projekt

Platschef till mega projekt i Tidaholm NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett mycket stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser.

Installationsledare Building Stora Projekt

Installationsledare till Stora projekt i Tidaholm NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser.

Arbetsledare Building Stora Projekt

Erfaren Arbetsledare / Blockchef till mega projekt i Tidaholm NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora byggprojekt med säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga.

Träarbetare Building Sydost

Träarbetare till Building Sydost NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora byggprojekt med säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga.

Arbetsledare Logistik Building Stora Projekt

Arbetsledare Logistik Building Stora Projekt Tidaholm NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora byggprojekt med säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga.

Projektingenjör Building Stora Projekt

Projektingenjör med fokus på projekt- och kostnadsstyrning till Stora Projekt i Tidaholm NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter.

Installationsledare Building Sydost

Installationsledare till Building Sydost NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora och komplexa projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser.

Projekteringsledare Building Sydost

NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalterna i Mariestad och Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora och komplexa projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande och även bakgrundskontroller på personal i projektet.

Projektinköpare Building Stora Projekt

Projektinköpare till Building Stora Projekt Tidaholm NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser.

Do you want to contribute with your expertise to our Project Management team?

NCC Group (PMO) project management team are looking for a project manager with a Business and IT profile. We can offer a culture that enables you to be successful in your project deliveries. We have a great team of professional project managers with a high team spirit and engagement level.

Communication Partner NCC region Stockholm

Vi söker en Communication partner som vill arbeta nära vår verksamhet och våra projekt inom bland annat Bostad och Hus i Stockholmsregionen. Rollen förutsätter ett stort intresse för effektiv internkommunikation och en god förmåga att förstå och hantera både lands- som affärsområdesspecifika prioriteringar.

Projektchef Civil North

Projektchef Infrastructure Mark - Anläggning Då en av våra nuvarande Projektchefer går vidare finns det ett bra tillfälle för dig som vill anta nya utmaningar och ta ansvar för vår mark och anläggningsenhet i Malmfälten.

Betongarbetare Jönköping

Nu behöver vi utöka vår personalstyrka i Jönköping med fler duktiga och engagerade medarbetare inom vår byggverksamhet Betongarbetare sökes till vår byggverksamhet i Jönköping NCC:s verksamhet inom byggnation expanderar.

Träarbetare Jönköping

Nu behöver vi utöka vår personalstyrka i Jönköping med fler duktiga och engagerade medarbetare inom vår byggverksamhet Träarbetare sökes till vår byggverksamhet i Jönköping NCC:s verksamhet inom byggnation expanderar.

Mätchef Tunnel Västlänken

Vår tunnel på Korsvägen växer och i takt med det behöver vi bli fler. Vi söker nu efter dig som är mätchef, har god kunskap i borrplaner och mängdreglering, vana av att leda och fördela arbetet samt ett stort intresse för att vara med i ett av Sveriges häftigaste infratukturprojekt! Rollen som Mätchef I din roll som Mätchef tillhör du vår tunneldrivningsorganisation på Korsvägen.

Projektchef Väg - Civil North

Projektchef – utbyggnaden av E 10 Avvakko - Lappeasuando Är du intresserad av att vara en del av detta spännande och utvecklande vägprojekt? Vi är inne i fas 1 med byggstart beräknad till i mitten på 2022.

Projektingenjör Building Sydost

Projektingenjör med fokus på projekt- och kostnadsstyrning Här är en roll för dig som trivs med att arbeta nära verksamheten, som gillar att ha koll på både siffror och tidsplanering och som vill vara med och påverka ett projekts ekonomi och planering.

Arbetsledare Anläggning Västernorrland/Jämtland Civil SE North

Det händer mycket i Västernorrland/Jämtland just nu och vi ser positivt på framtiden med en uppåtgående trend inom vår geografi. Vi behöver därför stärka upp vårt team med ytterligare en arbetsledare som kan vara flexibel och verka inom hela vår geografi.

Operations Manager Umeå

Rollen hos oss Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Som Operations Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, främst med kommuner och Privatkunder.

Laboratory Technician Upplands Väsby

Din roll Arbetet innebär i huvudsak att ansvara för löpande tillverkningskontroll/leveranskontroll av kross och asfaltsprodukter, främst avseende sammansättning och analys av mekaniska egenskaper vid vårt väglaboratorium i Upplands Väsby.

Projektingenjör Building Norrbotten

Tänk att det är här i norr det händer och att det händer nu! Vi på NCC är stolta över att få möjlighet att bidra till en hållbar samhällsomvandling och om du är på jakt efter nya spännande projekt att driva så kan vi nog lova att Building Norrland har något för dig.

Arbetsledare Building Norrbotten

Tänk att det är här i norr det händer och att det händer nu! Vi på NCC är stolta över att få möjlighet att bidra till en hållbar samhällsomvandling och om du är på jakt efter nya spännande projekt att driva så kan vi nog lova att Building Norrland har något för dig.

Projektingenjör Anläggning Civil North

Söker du nya utmaningar där du har en roll som starkt bidrar till framdriften i våra projekt och samtidigt har ett stort intresse för bro- och industriprojekt? Då är rollen som Projektingenjör någonting för dig! Det händer mycket i Norrbotten och vi ser en ljus framtid framför oss där vi nu behöver förstärka vår Anläggningsgrupp med fler Projektingenjörer.

Marknadskoordinator

Har du en utbildning inom marknad/kommunikation eller likvärdig erfarenhet och är en fena på att skriva och formulera dig i text? Har du dessutom ett stort marknadsintresse och öga för färg och form kan det vara just Dig vi söker! NCC bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation.

Operation Manager NCC - Är du vår nya chef till Arlanda asfaltverk?

Operation Manager - Är du vår nya chef till Arlanda asfaltverk? Affärsområdet NCC Industry tillverkar asfalt i en rad olika kvaliteter och med olika egenskaper, dels standardprodukter, dels specialprodukter och vi finns över hela landet.

Projektingenjör Anläggning Civil North

Söker du nya utmaningar där du har en roll som starkt bidrar till framdriften i våra projekt och samtidigt har ett stort intresse för bro- och industriprojekt? Då är rollen som Projektingenjör någonting för dig! Det händer mycket i Norrbotten och vi ser en ljus framtid framför oss där vi nu behöver förstärka vår Anläggningsgrupp med fler Projektingenjörer.

Yrkesarbetare Mark Skellefteå Civil SE North

Inom NCC Civil SE North i norra Västerbotten arbetar vi idag med ett antal större och medelstora mark- och anläggningsprojekt och vi ser mycket positivt på framtiden. Av den anledningen söker vi nu ett antal nya yrkesarbetare som vill förstärka vårt team och vara med på vår fortsatta utveckling framåt.

Platschef Anläggning Civil North

Gillar du problemlösning och motiveras av att bidra till framdriften av bro- och industriprojekt kan rollen som Platschef hos oss vara någonting för dig! Det händer mycket i Norrbotten och vi ser en ljus framtid framför oss där vi nu behöver förstärka vår Anläggningsgrupp med fler Platschefer.

Platschef Anläggning Civil North

Gillar du problemlösning och motiveras av att bidra till framdriften av bro- och industriprojekt kan rollen som Platschef hos oss vara någonting för dig! Det händer mycket i Norrbotten och vi ser en ljus framtid framför oss där vi nu behöver förstärka vår Anläggningsgrupp med fler Platschefer.

Arbetsledare Building Sydost

Arbetsledare nyproduktion Det går bra för oss! Vi behöver nu utöka vår verksamhet i Jönköping med en kvalificerad arbetsledare som verkligen trivs i sin roll som arbetsledare och som gillar pulsen ute i produktionen.

Arbetsledare Building Sydost

Arbetsledare nyproduktion Det går bra för oss! Vi behöver nu utöka vår verksamhet i Kalmar med en kvalificerad arbetsledare som verkligen trivs i sin roll som arbetsledare och som gillar pulsen ute i produktionen.

Arbetsledare Building Sydost

Arbetsledare nyproduktion Det går bra för oss! Vi behöver nu utöka vår verksamhet i Kalmar med en kvalificerad arbetsledare som verkligen trivs i sin roll som arbetsledare och som gillar pulsen ute i produktionen.

Platschef Building Sydost

Platschef som gillar ordning och reda! Vill du fortsätta utvecklas i din roll som platschef? Då är du välkommen till oss! Hos oss får du möjlighet att tillsammans med ditt team genomföra olika typer av spännande byggprojekt, alltifrån att bygga bostäder, skolor och sjukhus till kommersiella lokaler.

Projektchef Väg - Civil North

Projektchef – utbyggnaden av E 10 Avvakko - Lappeasuando Är du intresserad av att vara en del av detta spännande och utvecklande vägprojekt? Vi är inne i fas 1 med byggstart beräknad till i mitten på 2022.

Platschef Centralen

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en platschef för vår projektorganisation på E02 Centralen.

Site Manager/Platschef Stone Materials Dalarna

I våra nordiska länder använder varje medborgare i genomsnitt ca 1 kg stenmaterial per timme året om! Materialet behövs för byggnation av vägar och järnvägar och för tillverkning av asfalt och betong.

Platschef Building Västmanland/Sörmland

Vill du fortsätta utvecklas i din roll som platschef? Då är du välkommen till oss inom avdelning Västmanland/Sörmland! Hos oss får du möjlighet att tillsammans med ditt team genomföra olika typer av spännande byggprojekt, alltifrån att bygga bostäder till kommersiella byggnader.

Junior kommunikatör

Är du kommunikatör med ett par års erfarenhet och intresse av kommunikationsprojekt? Då kan det bli du som kompletterar vårt team ytterligare. Du kommer att ansvara för kommunikation i projektform som omfattar allt från större strategiska kommunikationsutmaningar av komplexa frågeställningar till snabbare kommunikationsinsatser, såväl mot interna som externa målgrupper.

Specialist Kompetensutveckling NCC Sverige

NCC är ett kunskapsbaserat företag som är i en pågående digital transformationsresa. Vår viktigaste tillgång är vår anställda och deras kompetens är avgörande för vår framgång.

Projektinköpare Bostad Stockholm

Vill du vara med och arbeta för att vi ska bli branschens ledande bostadsbyggare? Hur ska vi klara det? Jo, genom att arbeta effektivare, hitta synergier och bli bättre på att producera utifrån kundens önskemål.

Arbetsledare Anläggning Civil North

Det händer mycket i Norrbotten och vi ser en ljus framtid framför oss där vi nu behöver förstärkning med fler arbetsledare till vår Anläggningsgrupp i Norrbotten, särskilt till vårt brogäng.

Arbetsledare Anläggning Civil North

Det händer mycket i Norrbotten och vi ser en ljus framtid framför oss där vi nu behöver förstärkning med fler arbetsledare till vår Anläggningsgrupp i Norrbotten, särskilt till vårt brogäng.

Mätningstekniker Civil North

Det händer mycket i Norrbotten och vi behöver därför förstärka vårt team med en driven mätningstekniker som gillar varierande projekt, allt från mark- och anläggningsprojekt till husbyggnation.

Operation Manager till Östergötland

Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i mellersta Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Arbetsledare till NCC Building med placering i Umeå

Är du redo för nya jobbutmaningar och nyfiken på om NCC i Umeå kan vara arbetsplatsen för dig? Utöver ett team som kan hantera komplexiteten i byggprocessens alla delar och som visar på ett driv utöver det vanliga, så har vi en intressant mix av projekt inom både nyproduktion, ombyggnation samt renovering.

Projektchef Bro/Betong - Civil North

Projektchef med Bro/betong kompetens Vi ser en ljus framtid framför oss och behöver därför förstärka vår Bro- och Bergverksamhet i Norrbotten med en Projektchef som ska ansvara för genomförandet av våra projekt innefattande broar, hamnar och vindkraft mm.

Installationsledare tidiga skeden Bostad Stockholm

Installationsledare med fokus på tidiga skeden till Bostad Stockholm Arbetar du idag som installationsledare men vill ha mer fokus på tidiga skeden? Då kan du vara den vi söker! Som Installationsledare på avdelning Bostad Stockholm arbetar du i tidiga skeden, tillsammans med våra kunder och är med påverkar valen av de bäst lämpade installationstekniska lösningarna.

Projektchef Bro/Betong - Civil North

Projektchef med Bro/betong kompetens Vi ser en ljus framtid framför oss och behöver därför förstärka vår Bro- och Bergverksamhet i Norrbotten med en Projektchef som ska ansvara för genomförandet av våra projekt innefattande broar, hamnar och vindkraft mm.

Operations Manager till NCC Asphalth North- är du vår nya chef för de mobila asfaltsverken?

Vi söker en Operations Manager till vår mobila tillverkningsorganisation inom NCC Asfalth North.  I rollen som Operations Manager för våra mobila asfaltsverk ingår att ansvara för driften av våra mobila asfaltsfabriker.

Operations Manager till NCC- är du vår nya chef till de mobila verken?

Vi söker en Operations Manager till vår mobila tillverkningsorganisation inom NCC Asfalth North.  I rollen som Operations Manager för våra mobila asfaltsverk ingår att ansvara för driften av våra mobila asfaltsfabriker.

Mekaniker till Nattskift Bergtunnel Västlänken

i har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Mekaniker till vår tunnelverksamhet på projektet Korsvägen.

Platschef anläggning Västerbotten Civil SE North

Vår anläggningsverksamhet i Västerbotten är i en expanderande fas och har en stark position på marknaden framförallt inom vattenkraftsprojekt. Vi ser positivt på framtiden med en uppåtgående trend inom vår geografi och behöver därför stärka upp vårt team med ytterligare en Platschef.

Processmaskinist Arlanda asfaltverk

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Operation Manager till norra Stockholm

Operation Manager Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Stockholm? Trivs du i situationer där samarbete är avgörande för framgång och önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb? I så fall råder vi dig verkligen att söka denna roll som Operation Manager! Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Processmaskinist Riksten asfaltverk

Rollen som Processmaskinist I rollen som processmaskinist hos oss deltar du i tillverkningen av asfalt och den dagliga driften av asfaltverket. Reparations- och underhållsarbete förekommer dagligen.

Ställningsbyggare Bergnäset Oxelösund

Vi behöver bli fler Ställningsbyggare i vårt lag! Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri.

Platschef Betong till Västlänken

Platschef betong KorsvägenVårt projekt Korsvägen går in i en ny fas med tunga och stora betongarbeten, därför behöver vi nu förstärka vårt team kopplat till betongarbeten för projektet.

Arbetsledare Building Skellefteå

Är du redo för nya jobbutmaningar och nyfiken på om NCC i Skellefteå kan vara arbetsplatsen för dig? Utöver ett team som kan hantera komplexiteten i byggprocessens alla delar och som visar på ett driv utöver det vanliga, så har vi en intressant mix av projekt inom både nyproduktion, ombyggnation samt renovering.

Platschef Building Skellefteå

Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och för att kunna tillgodose våra kunders önskemål söker vi nu dig som är redo för nya jobbutmaningar och nyfiken på om NCC i Skellefteå kan vara arbetsplatsen för dig! Vi har en intressant mix av projekt inom både nyproduktion, ombyggnation samt renovering.

Mätningstekniker till Västlänken

Mätningstekniker Västlänken Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia.

Arbetsledare Skellefteå Civil SE North

Vill du vara med och bygga Skellefteås framtid? Marknaden inom mark och anläggning kokar i Skellefteå och vi har många projekt som ska startas upp framöver. Vi behöver stärka upp vårt stabila gäng i Skellefteå med ytterligare två arbetsledare.

Platschef Civil North anläggning Västernorrland/Jämtland

NCC anläggning Jämtland/Västernorrland är en del av affärsområdet Infrastructure. Vi har idag en stark position på marknaden främst inom energisektorn. Vi ser positivt på framtiden med en uppåtgående trend inom vår geografi och behöver därför stärka upp vårt team med ytterligare en Platschef.

Operation Manager till södra Stockholm

Operation Manager Vill du arbeta med spännande projekt inom asfaltsbeläggning? Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning, vill arbeta tillsammans med kollegor i ett tight team och är redo för att ta nästa steg i din karriär? I så fall råder vi dig verkligen att söka jobbet som Operation Manager hos oss! Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Platschefer NCC Bostad Stockholm

Har du mångårig erfarenhet av att driva projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, besitter goda ledaregenskaper och söker nya spännande utmaningar? Avdelning Bostad Stockholm söker nu flera platschefer som vill ingå i vår organisation och driva eget bostadsprojekt inom storstockholmsområdet.

Arbetsledare NCC Bostad Stockholm

Nu är det dags, tänker du! Dags att söka nästa utmaning efter att ha skaffat den erfarenhet du känner att du ville ha för att känna dig riktigt trygg i Arbetsledarrollen.

Mätningstekniker NCC Bostad Stockholm

Vill du vara med och arbeta för att vi ska bli branschens ledande bostadsbyggare? Hur ska vi klara det? Jo, genom att arbeta effektivare, hitta synergier och bli bättre på att producera utifrån kundens önskemål.

Projektingenjörer till NCC Bostad Stockholm

Nu är det dags, tänker du! Dags att söka nästa utmaning efter att ha skaffat den erfarenhet du känner att du ville ha för att känna dig riktigt trygg i projektingenjörsrollen.

Operations Manager till NCC Asphalth North- Mobile

Vi söker en Operations Manager till vår mobila tillverkningsorganisation inom NCC Asfalth North.  I rollen som Operations Manager för våra mobila asfaltsverk ingår att ansvara för driften av våra mobila asfaltsfabriker.

Entreprenadingenjör Skellefteå

Inom NCC Civil North i Västerbotten arbetar vi idag med ett antal större och medelstora mark- och anläggningsprojekt och vi ser mycket positivt på framtiden. Av den anledningen söker vi nu dig som vill förstärka vårt team, arbeta som entreprenadingenjör och vara med på vår fortsatta utveckling framåt.

Kompetensbygget 2022

Är du en blivande civilingenjör inom Väg- och Vatten/Samhällsbyggnad? Då är vårt program Kompetensbygget något för dig. I Kompetensbygget varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier, stimulerande erfarenhetsutbyten samt skapa ett kontaktnät inför din kommande karriär.

Sjumånaderspraktik LTU 2022

Är du en blivande civilingenjör inom Väg- och Vatten/Samhällsbyggnad? Då är vårt program Kompetensbygget något för dig. I Kompetensbygget varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier, stimulerande erfarenhetsutbyten samt skapa ett kontaktnät inför din kommande karriär.

Sommarjobb 2022

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s sommarjobb något för dig! Om sommarjobb på NCC Som sommarjobbare på NCC får du praktisk erfarenhet genom arbete på något av våra byggprojekt eller arbetsplatser.

Beläggningsarbetare till Västmanland

Inför nästa säsong, som startar i april 2022, söker vi nya medarbetare till NCC Industrys beläggningsverksamhet i Västmanland. Rollen som Beläggningsarbetare Som beläggningsarbetare hos oss arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Beläggninsarbetare till NCC asfalt Gävle

  Vi behöver förstärka vår organisation i Gävle med Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Praktik våren 2022

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s praktik något för dig! Till våren 2022 söker vi dig som studerar en ingenjörsutbildning med inriktning på samhällsbyggnad, väg och vatten eller annan byggteknisk inriktning på yrkeshögskola, högskola eller universitet.