Available jobs in Denmark

Here you will find all available jobs in Denmark. Your application will be taken care of by the Danish organization.

There is now 20 available jobs at NCC in Denmark

NCC Industry i Brejning søger timelønnet asfaltmedarbejder til microhold i Midt- og Vestjylland

NCC Industry A/S, Asfalt, søger en medarbejder med stort kørekort til et af vore microhold, som selvstændigt udfører mindre asfaltopgaver. Du kommer til at køre under vores microholdsformand, som i samarbejde med resten af vores folk i Brejning, nok skal sørge for, at du kommer godt fra start.

Arbejdsmiljøkonsulent til en af Nordens førende entreprenørvirksomheder NCC Danmark A/S

Har du lyst til at tage ansvaret for at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø på større byggeprojekter hos en af Nordens førende entreprenørvirksomheder? Og kan du snakke lige nemt med bygherren, projektlederen og håndværkeren? Så bliv arbejdsmiljøkonsulent hos NCC.

Tilbudschef - NCC Renovering Vest

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid, respekt og pionerånd. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker.

Områdedirektør NCC – Byggeri Vest Region Midtjylland /Syddanmark

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid og respekt. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker.

Befarne skibsassistenter til NCC Industry

Har du lyst til at levere råstofferne til nogle af Danmarks største byggeprojekter? Så bliv skibsassistent hos NCC, og kom med ombord, når vi udvider teamet.     Du udvinder råstoffer af højeste kvalitet Vi har masser at se til, og derfor leder vi efter nye skibsassistenter til vores ral- og sandsugere.

NCC Industry søger en Maskinmester/maskinist

Vores skibe indvinder råstoffer fra havene omkring Danmark. Råstoffer som landes på vores faste søpladser i Esbjerg, Århus, Avedøre og Køge samt til eksterne kunderpå Falster, i København, og Hanstholm   Til vores ral- og sandsugere søger vi snarest en erfaren og selvstændig Maskinmester/maskinist med sønæringsbevis - minimum som Skibsmaskinist af 1.

Styrmand til NCC Råstoffer

Vil du være med til at lokalisere og udvinde råstoffer til landets største byggeprojekter? Så bliv styrmand hos NCC, og hjælp os med at sikre den bedste kvalitet af materialer fra havbunden.

IT Solution Architect – Identity Access Management(IAM) to NCC

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? At NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation!  We are building for the future – are you ready to help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Efterår 2023

Vi søger ingeniør- eller konstruktørstuderende, der brænder for at arbejde med renovering. Renovering er en spændende disciplin, fordi du, i processen med at give gamle bygninger nyt liv, ikke altid kan være sikker på, hvad der gemmer sig bag de gamle vægge eller under det gamle gulv.

NCC/Hercules søger maskinførere til funderingsmaskiner

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor du får en fast stilling med gode, erfarne kollegaer og et godt arbejdsmiljø? Vi søger personer med faglig indsigt og erfaring med at køre funderingsmaskiner, som har lyst til at blive ansvarlig for udførsel af opgaver fordelt over hele landet.

NCC/Hercules søger håndmænd til funderingsopgaver

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor du får en fast stilling med gode, erfarne kollegaer og et godt arbejdsmiljø? Vi søger personer med faglig indsigt og lyst til at arbejde som håndmand for rambuk, håndmand for  ankersjak, håndmand for Movax-gravemaskine og/eller håndmand for spunsmaskine/borerig, og som har lyst til at være ansvarlig for udførsel af opgaver fordelt over hele landet i tæt samarbejde med vores maskinførere.

Praktikanter til Jakobsen & Blindkilde – en del af NCC, Efterår 2023

Vil du gerne have et indblik i, hvad det vil sige at bedrive byggeledelse, og i praksis lære hvordan man planlægger og styrer et byggeri? Så er du måske en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter.

Praktikanter til NCC, Forsyning, Storkøbenhavn, Efterår 2023

Som ingeniør-/konstruktørpraktikant i Forsyning i NCC kommer du til at opleve anlægsbranchen på tæt hold. Du vil få erfaring med de forskellige faser i vores projekter og vil stifte bekendtskab med ledelse, økonomi og tilbud.

Praktikanter til NCC, Beton & Anlæg, Civil Engineering, Efterår 2023

Vil du være med til at drive den digitale udvikling og lære hvordan man planlægger og styrer komplekse anlægsprojekter? Så er du måske en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter i NCC Civil Engineering.

Praktikanter til NCC, Byggeri, Storkøbenhavn, Efterår 2023

Er du en af vores kommende 15 ingeniør- eller konstruktørpraktikanter til afdelingen Byggeri Øst i Storkøbenhavn? Så har du muligheden for at prøve kræfter med enten entreprise- og projektledelse eller egenproduktion råhus.

Praktikanter til NCC, Byggeri i Nordjylland, Efterår 2023

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du ved indtrædelse i projektteamet, assisterer og driver dele af projektet til kundens tilfredsstillelse? I vores afdeling Byggeri Vest, Jylland Nord kan vi tilbyde 3 praktikantstillinger til efteråret 2023.

Praktikanter til NCC Hercules, Øst- og Vestdanmark, Efterår 2023

Er du ingeniørstuderende og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb? Som praktikant i Hercules Fundering får du mulighed for at arbejde med design, tilbudsgivning og projektstyring på projekter i enten Øst- eller Vestdanmark.

Lærlinge og elever 2023

I NCC uddanner vi mange lærlinge og elever. Allerede i læretiden, bliver du en uundværlig del af teamet. Hos os bygger uddannelse nemlig på samarbejde. At være lærling eller elev i NCC kræver mest af alt, at du har lyst til at lære nyt og er engageret i dit arbejde.

Praktikanter til NCC’s træbyggerier i Odense, Efterår 2023

Vil du være med til at bygge Danmarks største træbyggeri eller en robotfabrik i træ? Så kig nærmere på vores praktikantstillinger i Odense. Træbyggeri i stor skala er på vej frem i Danmark, og i NCC er vi pivstolte af at være i gang med disse banebrydende byggerier, der skubber på udviklingen af bæredygtige løsninger i den danske byggebranche.

Praktikant med fokus på bæredygtighed til NCC, ProjektDesign, Aarhus, Efterår 2023

Er du ingeniør-, konstruktør- eller arkitektstuderende, med en bæredygtig profil og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du arbejder med klima- og miljøtiltag på en række spændende byggeprojekter? Byg fremtiden hos os.