Available jobs in Denmark

Here you will find all available jobs in Denmark. Your application will be taken care of by the Danish organization.

There is now 26 available jobs at NCC in Denmark

Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Efterår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os ”Jeg fik en varm velkomst, og mine kolleger er super hjælpsomme.

Praktikanter til NCC, Renovering Vest, Jylland Midt, Efterår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, VDC, Efterår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb i den digitale side af byggebranchen? Har du modet til at hjælpe os med at sætte ekstra skub på den digitale udvikling? Så bliv praktikant i NCC’s VDC-afdeling og lær, hvordan en entreprenørvirksomhed bruger de digitale redskaber til at gøre vores processer endnu skarpere.

Tekniske designere VVS og VENT til NCC Engineering

Har du sans for detaljen? Og kunne du tænke dig at få ansvar for 3D-modellering af VVS og VENT? Så bliv teknisk designer i NCC Engineering. Her får du en unik position tæt på produktionen og muligheden for at se dine tegninger blive til virkelighed.

Senior Service Manager for VDC Tools Service

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap?   We are looking for an energic Service Manager for VDC Tools Service to join to our Nordic Service manager team.

NCC Industry, Asfalt, søger strygejernsmedarbejder til vores Kolding-afdeling

Vi er godt i gang med at planlægge den kommende sæson, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer og søger derfor nye kollegaer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Praktikanter til NCC, Byggeri Øst, Egenproduktion Råhus, Efterår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, som brænder for at omsætte teori til praksis, kan vi tilbyde 10 praktikantstillinger i efteråret 2022 hos NCC i afdelingen Byggeri Øst, Egenproduktion Råhus, Storkøbenhavn.

Afspærringschef, Civil Engineering DK, Søborg

Afspærringschef til interne projekter, Civil Engineering, Sjælland  Har du solid erfaring med afspærring og sikkerhed? Og kunne du tænke dig at bringe dine kompetencer i spil i en virksomhed, der lytter til dine ideer? Hos NCC Civil Engineering har vi et stigende antal projekter, der kræver komplekse afspærringer og skiltninger, og vi søger derfor efter en afspærringschef.

NCC Industry søger en ny, engageret asfaltformand til vores Micromatichold i Kolding

Brænder du for at være leder og for at arbejde med asfalt, så har vi jobbet til dig. Som formand på vores Micromatichold i Kolding, styrer du dit hold og sikrer at alle opgaver udføres med blik for optimal planlægning og kvalitet i samarbejde med salgs- og entrepriselederen.

Projektleder til en af Nordens førende ejendomsudviklere

Har du erfaringen til at lede store byggeprojekter fra første spadestik til aflevering? Og vil du være med til at skabe fremtidens erhvervsbyggerier? Så bliv projektleder hos en af Nordens førende virksomheder inden for byggeri og ejendomsudvikling.

Praktikanter til NCC, Byggeri Vest, Jylland Nord, Efterår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? I Byggeri Vest, Jylland Nord kan vi tilbyde 3 praktikantstillinger til efteråret 2022.

Akkordtømrer/Sjak søges til renoveringsprojekt i Vestbyen i Aalborg

Som tømrer hos NCC, bliver du fastansat, og du får brug for al din viden, når du sammen med andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland. Velkommen til NCC Som tømrer deltager du i mange forskellige projekter – fra renovering til nybyggeri.

Lærlinge og elever 2022

I NCC uddanner vi mange lærlinge og elever. Allerede i læretiden, bliver du en uundværlig del af teamet. Hos os bygger uddannelse nemlig på samarbejde. At være lærling eller elev i NCC kræver mest af alt, at du har lyst til at lære nyt og er engageret i dit arbejde.

Entreprisechef til tekniske installationer for projekt på Marmormolen

Har du erfaring med tekniske installationer på totalentrepriser og besidder du fantastiske samarbejdsevner? Og kunne du tænke dig at stå bag al el, VVS, ventilation og CTS i et moderne og bæredygtigt kontorbyggeri? Så bliv entreprisechef i NCC Building.

NCC Property Development søger developer til ejendomsudvikling i Storkøbenhavn

Er du en erfaren ejendomsudvikler, der kan spotte de rette investeringsprojekter, og motiveres du af at udvikle nye projekter i et tæt samarbejde med kolleger, arkitekter, rådgivere og myndigheder? Så er du måske vores nye ejendomsudvikler i NCC Property Development.

HR-konsulent 30t/uge, NCC Danmark A/S, København

Efterlysning: HR-konsulent, 30 t/uge, til HR i NCC, Infrastructure Danmark (København) Er du mon vores kommende kollega?  Vi leder efter en helt bestemt HR-konsulent, der allerede har gang i en karriere inden for HR og nu styrer efter et job i en stor virksomhed, hvor du i høj grad selv er med til at definere din rolle.

Do you want to contribute with your expertise to our Project Management team?

NCC Group (PMO) project management team are looking for a project manager with a Business and IT profile. We can offer a culture that enables you to be successful in your project deliveries. We have a great team of professional project managers with a high team spirit and engagement level.

Praktikanter til NCC, Beton & Råhus Vest, Efterår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Division Risk Manager

Brænder du for risk management, og vil du være med til at udvikle området, så vi gennemfører vores byggeprojekter med bedre risikoprofil? Så træd ind i denne funktion og bliv division risk manager i NCC Building DK.

Entrepriseleder/chef til installation til et af Danmarks største byggerier

Vil du være med til at styre entreprisen for installation på et af Danmarks største og mest komplekse byggeprojekter? Motiveres du af at have sikkerhedshjelmen på og få detaljerne til at spille i marken? Så er du måske vores nye entrepriseleder på installationspakken i NCC Byggeri Øst.

Praktikanter til NCC, Beton & Anlæg, Civil Engineering, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og du har lyst til at løse komplekse anlægsopgaver hvor faglige kvalifikationer, samarbejdsevner og gennemslagskraft skal gå op i en højere enhed? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? I vores renoveringsafdeling i Storkøbenhavn søger vi praktikanter til foråret 2022.

Skibsfører/styrmand til NCC Industry

Vil du være med til at lokalisere og udvinde råstoffer til landets største byggeprojekter? Så bliv skibsfører eller styrmand hos NCC, og hjælp os med at sikre den bedste kvalitet af materialer fra havbunden.

Skibsassistenter til NCC Industry

Har du lyst til at levere råstofferne til nogle af Danmarks største byggeprojekter? Så bliv skibsassistent hos NCC, og kom med ombord, når vi udvider teamet. Du udvinder råstoffer af højeste kvalitet Vi har masser at se til, og derfor leder vi efter nye skibsassistenter til vores ral- og sandsugere.

Praktikanter til NCC, Byggeri Vest, Jylland Midt, Efterår 2022

Er du ingeniør-, konstruktør- eller maskinmesterstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os ”NCC har mange forskellige afdelinger og muligheder, hvilket gør det enormt attraktivt for mig at se det som en fremtidig arbejdsplads.

Arbejdsledere til NCC Råhus: Aarhus, Kolding og Fyn

NCC har travlt i Jylland og på Fyn, hvorfor vi søger nye kollegaer til spændende konkrete projekter. Har du god byggeteknisk indsigt og det helt rette gemyt til at skabe en god dialog med dine samarbejdspartnere? Kunne du tænke dig – både selvstændigt og i team - at være med til at præge råhusarbejdet på vores store og mindre projekter i NCC? Så bliv arbejdsleder i NCC Råhus Vest.