Available jobs in Denmark

Here you will find all available jobs in Denmark. Your application will be taken care of by the Danish organization.

There is now 18 available jobs at NCC in Denmark

Business Analytics – Solution Architect to NCC

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As a Business Analytics – Solution Architect at NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation! We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Praktikanter til entrepriseledelse på Papirøen i København, Efterår 2022

Vi søger to ingeniør- eller konstruktørstuderende, som brænder for at arbejde med entrepriseledelse på Christiansholm, bedre kendt som Papirøen. Du vil få et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter.

IT Service Manager - Digital Workplace Tools

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap? We are looking for a driven and experienced IT Service Manager for our product area Digital Workplace Tools (based on Microsoft 365).

Asfaltmedarbejdere til Fyns friske luft!

”Det er bare noget helt specielt ved at stå på ude på vejene og se morgendagens asfalt blive lagt – og det kan du blive en del af,” fortæller Entrepriseleder, Micky Husted.

NCC - El-afdeling søger akkordelektrikere

Vi har travlt! El-afdelingen i NCC er et stort og stabilt el-firma med en stor, solid portefølje af ordrer flere år frem. Derfor søger vi flere akkordelektrikere og formænd. Hos os får du et job med frihed, gode og stabile ansættelses- og arbejdsforhold.

Bæredygtighedschef til NCC Byggeri Vest

Kunne du tænke dig at være med til at videreudvikle en af branchens førende entreprenørvirksomheder? Så skal du læse videre, for vi har jobbet, hvor du får lov til at præge den bæredygtige udvikling indefra.

Garanti- og servicechef i Renovering

Har du solid erfaring med garanti og service og vil du have et job, hvor du kan gøre brug af dine færdigheder og samtidig have kontakt med forskellige samarbejdspartnere? Som garanti- og servicechef i Renovering har du det overordnede ansvar for både små og store garantiarbejder i vores byggerier fra afleveringen og frem til og med 5-årsgennemgangen.

CFC Manager NBS, Denmark

NCC Business Services (NBS) is a Shared Service Center that delivers financial services to our Nordic companies within the NCC Group. We are approximately 100 employees working in process-oriented teams.

Praktikant til NCC, Forsyning & Anlæg, Styret underboring, Efterår 2022

Er du ingeniørstuderende, og vil du have et udviklende praktikforløb, hvor du får mulighed for at arbejde med styret underboring i Københavnsområdet? Hop i arbejdstøjet og bliv en del af NCC! Som praktikant hos NCC, Forsyning og Anlæg, lærer du at styre projekter og holde fremdrift.

Miljø- og klimakonsulent – vær med til at skabe rammerne for dit job

Har du arbejdet med miljø og klima i flere år? Og kunne du tænke dig at bringe al din erfaring i spil og være med til at sætte dagsordenen for miljø og klima i NCC Civil Engineering Danmark? Her er om noget en nyoprettet stilling, hvor du selv kan tegne rammerne.

Praktikanter til NCC, El-afdeling i Renovering, Efterår 2022

Er du el-installatørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb? I el-afdelingen i vores renoveringsenhed i Storkøbenhavn søger vi en praktikant til efteråret 2022 Byg fremtiden hos os ”NCC har mange forskellige afdelinger og muligheder, hvilket gør det enormt attraktivt for mig at se det som en fremtidig arbejdsplads.

Praktikanter til NCC, Forsyning, Efterår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Hop i arbejdstøjet og bliv en del af vores hold! Som praktikant hos NCC Forsyning lærer du at styre projekter, holde fremdrift og du får indblik i tilbudsarbejdet, hvis det interesserer dig.

Praktikanter til NCC, Byggeri, Marmormolen København, Efterår 2022

Er du konstruktør-, ingeniør- eller maskinmesterstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige produktionsledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os ”NCC har mange forskellige afdelinger og muligheder, hvilket gør det enormt attraktivt for mig at se det som en fremtidig arbejdsplads.

Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Efterår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os ”Jeg fik en varm velkomst, og mine kolleger er super hjælpsomme.

Praktikanter til NCC, VDC, Efterår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb i den digitale side af byggebranchen? Har du modet til at hjælpe os med at sætte ekstra skub på den digitale udvikling? Så bliv praktikant i NCC’s VDC-afdeling og lær, hvordan en entreprenørvirksomhed bruger de digitale redskaber til at gøre vores processer endnu skarpere.

Praktikanter til NCC, Byggeri Øst, Egenproduktion Råhus, Efterår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, som brænder for at omsætte teori til praksis, kan vi tilbyde 10 praktikantstillinger i efteråret 2022 hos NCC i afdelingen Byggeri Øst, Egenproduktion Råhus, Storkøbenhavn.

Praktikanter til NCC, Byggeri Vest, Jylland Nord, Efterår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? I Byggeri Vest, Jylland Nord kan vi tilbyde 3 praktikantstillinger til efteråret 2022.

Lærlinge og elever 2022

I NCC uddanner vi mange lærlinge og elever. Allerede i læretiden, bliver du en uundværlig del af teamet. Hos os bygger uddannelse nemlig på samarbejde. At være lærling eller elev i NCC kræver mest af alt, at du har lyst til at lære nyt og er engageret i dit arbejde.