Available jobs in Denmark

Here you will find all available jobs in Denmark. Your application will be taken care of by the Danish organization.

There is now 14 available jobs at NCC in Denmark

Solution Architect for Cloud

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As a Solution Architect at NCC, we can offer you just that! You'll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation!  We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Projektchef – brug din faglighed på større anlægsprojekter

Vil du arbejde med større anlægsprojekter i en afdeling og virksomhed, hvor fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø er helt i top? Og kunne du tænke dig at sætte dit helt eget præg på store infrastrukturprojekter, hvor du virkelig kan bringe din faglighed i spil? Så bliv projektchef i Beton & Anlæg.

Teknisk designer - Revit

Er du bygningskonstruktør eller teknisk designer og arbejder med Revit? Og kunne du tænke dig at få selvstændigt ansvar for 3D-projekteringer? Så bliv teknisk designer i NCC’s konstruktionsafdeling.

Praktikant til NCC, Beton & Råhus, Aarhus, Forår 2023

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du arbejde på et nytænkende projekt med et bæredygtigt fokus? På Danmarks højeste træhus ”Træ”, der skal ligge i Aarhus, vil du komme til at arbejde med træ og Co2 reduceret beton, som bare nogle af de klimavenlige materialer, byggeriet skal bestå af.

Praktikanter til NCC, Beton & Anlæg, Civil Engineering, Forår 2023

Vil du være med til at drive den digitale udvikling og lære hvordan man planlægger og styrer komplekse anlægsprojekter? Så er du måske en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter i NCC Civil Engineering.

Betonarbejdere søges til betonarbejder og elementmontage på Vendelbocentret i Sindal

Som jord & betonarbejder hos NCC, bliver du fastansat, og du får brug for alt din viden, når du sammen med andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland. Velkommen til NCC Som struktør eller betonarbejder deltager du i mange forskellige projekter – fra renovering til nybyggeri.

Praktikanter til Jakobsen & Blindkilde – en del af NCC, Forår 2023

Vil du gerne have et indblik i, hvad det vil sige at bedrive byggeledelse, og i praksis lære hvordan man planlægger og styrer et byggeri? Så er du måske en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter.

Praktikanter til NCC’s træbyggerier i Odense, forår 2023

Vil du være med til at bygge Danmarks største træbyggeri eller en robotfabrik i træ? Så kig nærmere på vores praktikantstillinger i Odense. Træbyggeri i stor skala er på vej frem i Danmark, og i NCC er vi pivstolte af at være i gang med disse banebrydende byggerier, der skubber på udviklingen af bæredygtige løsninger i den danske byggebranche.

Praktikanter til NCC Hercules, Øst- og Vestdanmark, Forår 2023

Er du ingeniørstuderende og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb? Som praktikant i Hercules Fundering får du mulighed for at arbejde med design, tilbudsgivning og projektstyring på projekter i enten Øst- eller Vestdanmark.

Praktikanter til NCC, Forsyning, Storkøbenhavn, Forår 2023

Som ingeniør-/konstruktørpraktikant i Forsyning i NCC kommer du til at opleve anlægsbranchen på tæt hold. Du vil få erfaring med de forskellige faser i vores projekter og vil stifte bekendtskab med fx både ledelse, økonomi og tilbud.

Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Forår 2023

Vi søger ingeniør- eller konstruktørstuderende, der brænder for at arbejde med renovering. Renovering er en spændende disciplin, fordi du, i processen med at give gamle bygninger nyt liv, ikke altid kan være sikker på, hvad der gemmer sig bag de gamle vægge eller under det gamle gulv.

Praktikanter til NCC, Byggeri i Nordjylland, Forår 2023

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du ved indtrædelse i projektteamet, assisterer og driver dele af projektet til kundens tilfredsstillelse? I vores afdeling Byggeri Vest, Jylland Nord kan vi tilbyde 3 praktikantstillinger til foråret 2023.

Praktikanter til NCC, Byggeri, Storkøbenhavn, Forår 2023

Er du en af vores kommende 15 ingeniør- eller konstruktørpraktikanter til afdelingen Byggeri Øst i Storkøbenhavn? Så har du muligheden for at prøve kræfter med enten entreprise- og projektledelse eller egenproduktion råhus.

Lærlinge og elever 2022

I NCC uddanner vi mange lærlinge og elever. Allerede i læretiden, bliver du en uundværlig del af teamet. Hos os bygger uddannelse nemlig på samarbejde. At være lærling eller elev i NCC kræver mest af alt, at du har lyst til at lære nyt og er engageret i dit arbejde.