Available jobs in Denmark

Here you will find all available jobs in Denmark. Your application will be taken care of by the Danish organization.

There is now 22 available jobs at NCC in Denmark

Erfaren tømrerkalkulatør til NCC Renovering i Søborg

Har du solid erfaring som kalkulatør? Kunne du tænke dig en selvstændig specialistrolle i en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder? Og vil du arbejde med store, komplekse og udfordrende opgaver i en stærk virksomhedskultur med gode udviklingsmuligheder? Tag ansvar for kalkulationer og tilbud Som kalkulatør arbejder du med prissætning af tømreropgaver.

Tilbuds- og formidlingskonsulent til NCC, Søborg

Tilbuds- og formidlingskonsulent til infrastrukturenhed i NCC, Søborg  Er du klar til at slippe dit skrivetalent løs i en stilling, hvor du giver infrastrukturprojekter form ved hjælp af din skarpe pen og giver bygherrer ro i maven gennem velformulerede tilbud?  Her bliver du stjernen inden for dit felt.

Praktikanter til NCC, VDC, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb i den digitale side af byggebranchen? Har du modet til at hjælpe os med at sætte ekstra skub på den digitale udvikling? Så bliv praktikant i NCC's VDC-afdeling og lær, hvordan en entreprenørvirksomhed bruger de digitale redskaber til at gøre vores processer endnu skarpere.

Praktikanter til NCC Forsyning, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Hop i arbejdstøjet og bliv en del af vores hold! Som praktikant hos NCC Forsyning lærer du at styre projekter, holde fremdrift og du får indblik i tilbudsarbejdet, hvis det interesserer dig.

Praktikanter til NCC, Byggeri Vest, Jylland Midt, Efterår 2021

Er du ingeniør-, konstruktør- eller maskinmesterstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Asfaltørelev søges til NCC Industry i Kolding

Vores sæson for asfaltarbejde nærmer sig sin begyndelse og dermed også tiden, hvor vi ansætter vores kommende asfaltørelever. Er du på udkig efter en elevplads, har du hos NCC Industry mulighed for at afprøve arbejdet, inden du binder dig for elevtiden, som starter omkring 1.

Flisemurere søges

Kunne du tænke dig at arbejde på spændende byggeprojekter i Nordjylland? Som murer hos NCC bliver du fastansat, og du får brug for alt din viden, når du sammen med andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland.

Senior projektchef til Renovering Øst

Vil du have det overordnede ansvar for store, komplekse projekter? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som er frontløber i byggebranchen? Så bliv senior projektchef i Renovering Øst i Søborg.

Senior produktionschef til Renovering Øst

Vil du have ansvaret ude på byggepladsen for store og spændende byggeprojekter? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som er frontløber i byggebranchen? Så bliv senior produktionschef i Renovering Øst i Søborg.

NCC Industry søger en ny, engageret asfaltformand til vores Kolding-afdeling

Brænder du for at være leder og for at arbejde med asfalt, så har vi jobbet til dig. Som timelønnet formand for vores Micromatic asfalthold i Kolding, styrer du dit hold og sikrer at alle opgaver udføres med blik for optimal planlægning og kvalitet i samarbejde med salgs- og entrepriselederen.

Projektchef til Renovering Øst

Vil du have det overordnede ansvar for store og spændende byggeprojekter? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som er frontløber i byggebranchen? Så bliv projektchef i Renovering Øst i Søborg.

Lærlinge og elever 2021

Lærlinge og elever 2021 I NCC vil vi være med til at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. Et job hos NCC kræver, at du bidrager til smarte løsninger, har gode samarbejdsevner og er parat til at håndtere udfordringer.

Finansiel Controller / Business Partner til NCC Industry A/S - Sektor Asfalt

Du har flere års erfaring som revisor, du er færdig med HD og har haft dit første job som Controller i en større virksomhed. Nu er du parat til at blive den nye faglige go-to person i en af Danmarks største asfaltvirksomheder.

SENIOR PROJECT MANAGER FOR DEVELOPMENT PROJECTS

  As Senior Project Manager at NCC you will be part of a team of Project Management professionals. We promise that you will face interesting project challenges in a rewarding work environment.

Praktikanter til NCC, Beton & Råhus Vest, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Produktionsleder, Infrastructure, København

Produktionsleder til NCC, Sjælland  Har du lyst til at tage ansvar for produktionen på vand og kloak arbejder Og kunne du tænke dig at være produktionsleder i en virksomhed, hvor medarbejdernes udvikling og sikkerhed er i højsædet? Så bliv produktionsleder i NCC.

Praktikanter til NCC, Byggeri & Råhus, Storkøbenhavn, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, som brænder for at omsætte teori til praksis, kan vi tilbyde 12 praktikantstillinger i efteråret 2021 hos NCC i afdelingen Byggeri & Råhus, Storkøbenhavn.

Praktikanter til NCC, Hercules, Efterår 2021

Er du ingeniørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Nybyg, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Beton & Anlæg, Civil Engineering, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og har du lyst til at løse komplekse anlægsopgaver hvor faglige kvalifikationer, samarbejdsevner og gennemslagskraft skal gå op i en højere enhed? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? I vores renoveringsafdeling i Storkøbenhavn søger vi praktikanter til efteråret 2021.

HR-administrator med kendskab til lønområdet

Er du struktureret og kvalitetsbevidst, og har du lyst til, sammen med dine kolleger, at udvikle HR Services? Så er stillingen som HR-administrator hos HR Services i NCC måske noget for dig? Vi leder efter dig, som trives med forskellige opgaver i løbet af dagen, og samtidig evner at arbejde effektivt og struktureret i en travl hverdag.