Available jobs in Denmark

Here you will find all available jobs in Denmark. Your application will be taken care of by the Danish organization.

There is now 15 available jobs at NCC in Denmark

Landmåler

Landmåler Er du uddannet kort- og landmålingstekniker? Og kunne du tænke dig at være med til at planlægge hvilke opgaver du løser og hvornår? Så bliv landmåler med base i Valby.

Erfaren Senior Projektchef

Er du NCC’s nye senior projektchef til Christiansholm - København? Har du lysten og erfaringen til at have en ledende rolle for et af de mest spændende og komplekse byggerier i København? Motiveres du af at have et stort ansvar i en kompleks byggeproces, hvor du skal fokusere på dine egne leverancer i projektet samtidigt, som du skal koordinere med et stort antal andre aktører? Projektchef til nybyggeri Det går rigtig godt hos NCC, og vi skal  bl.

Timelønnede til NCC, Albertslund

Timelønnede til NCC, Albertslund   Vi har brug for grave-/kloakfolk og håndmænd (håndmand og dumperkørsel) til et fast projekt i Albertslund.  Alle kommer til at tilhøre den enhed, vi kalder Miljø – Rørteknik 2, der er ansvarlig for vandlednings- og kloakrenovering.

Arbejdsleder til NCC, Storkøbenhavn

Arbejdsleder til NCC, Storkøbenhavn  Har du lyst til at tage ansvar for produktionen på vandledningsarbejder i København? Og kunne du tænke dig at være daglig leder ude i marken i en virksomhed, hvor medarbejdernes udvikling og sikkerhed er i højsædet?  Så bliv arbejdsleder i NCC.

Tilbudschef til NCC Renovering Vest

Har du erfaring med kalkulation af renoveringsopgaver i hoved- og totalentreprise? Og kunne du tænke dig at gøre din indflydelse gældende både strategisk og praktisk i spidsen for vores tilbudsudarbejdelse? Så bliv tilbudschef i NCC Renovering Vest.

Senior Business Controller til NCC Industry A/S - sektor Asfalt

Du har solid erfaring med controlling i en større virksomhed. Nu er du parat til at smøge ærmerne op og blive den nye senior business controller i NCC Industry - sektor Asfalt.

Akkordelektrikere til NCC Building

Er du akkordelektriker, og vil du arbejde på store entrepriser i en velkørende virksomhed, hvor kunderne efterspørger vores ekspertise? Og kunne du tænke dig gode og kvalitetsbevidste kolleger, der altid har fokus på det gode resultat? Så bliv en del af NCC Building, hvor vi arbejder med alle former for byggeopgaver.

Projekteringsleder til nybyggeri, NCC Byggeri Øst

Har du evnen til at koordinere på tværs af ansvarsområder og processer? Og kunne du tænke dig en stilling, hvor din viden kan være med til at gøre os endnu stærkere inden for bæredygtighed, VDC og samarbejdsformer?  Så bliv en del af NCC.

IT Sourcing Lead

We are building for the future - can you help us re-draw the IT roadmap?  The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Senior IT Service Manager

We are building for the future - can you help us re-draw the IT roadmap?  The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.