Available jobs in Denmark

Here you will find all available jobs in Denmark. Your application will be taken care of by the Danish organization.

There is now 20 available jobs at NCC in Denmark

Skibsassistenter til NCC Industry

Har du lyst til at levere råstofferne til nogle af Danmarks største byggeprojekter? Så bliv skibsassistent hos NCC, og kom med ombord, når vi udvider teamet. Du udvinder råstoffer af højeste kvalitet Vi har masser at se til, og derfor leder vi efter nye skibsassistenter til vores ral- og sandsugere.

Skibsfører/styrmand til NCC Industry

Vil du være med til at lokalisere og udvinde råstoffer til landets største byggeprojekter? Så bliv skibsfører eller styrmand hos NCC, og hjælp os med at sikre den bedste kvalitet af materialer fra havbunden.

Service Manager for Construction Operations Tools

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap?   The construction industry is facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Produktionsleder/-chef til tømrerarbejder til NCC i Aalborg

NCC har travlt i Nordjylland, hvorfor vi søger en ny kollega til spændende konkrete projekter. Har du god byggeteknisk indsigt og det helt rette gemyt til at skabe en god dialog med dine samarbejdspartnere? Kunne du tænke dig selvstændigt og i team at være med til at præge tømrerarbejdet på vores store projekter i NCC? Så bliv produktionsleder i NCC Byggeri Nord.

Tilbudsleder til nordisk entreprenørgigant, NCC Søborg

Tilbudsleder til nordisk entreprenørgigant – Søborg Vil du arbejde med en bred vifte af spændende og komplicerede infrastruktur- og anlægsopgaver i en visionær koncern, der er en af Danmarks førende virksomheder inden for anlægsarbejde og beton? Så bliv tilbudsleder i NCC, der er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for byggeri, anlæg og ejendomsudvikling.

Projektchef / Senior Projektchef til NCC i Aalborg

NCC har travlt i Nordjylland hvorfor vi søger en ny kollega til spændende projekter. Har du god byggeteknisk indsigt og det helt rette gemyt til at skabe en god dialog med dine samarbejdspartnere? Kunne du tænke dig selvstændigt at præge vores store projekter som bindeleddet mellem kunde, rådgiver, myndighed og aktørerne på byggepladsen? Så bliv projektchef i NCC Byggeri Nord.

Praktikanter til NCC, El, Forår 2022

Er du el-installatørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb? I el-afdelingen i vores renoveringsenhed i Storkøbenhavn søger vi en praktikant til foråret 2022.

Service Manager for Cloud

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap?    The construction industry is facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Praktikanter til NCC, Hercules, Øst- og Vestdanmark, Forår 2022

Er du ingeniørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Byggeri Vest, Beton og Råhus, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige produktionsledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Forsyning, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Hop i arbejdstøjet og bliv en del af vores hold! Som praktikant hos NCC Forsyning lærer du at styre projekter, holde fremdrift og du får indblik i tilbudsarbejdet, hvis det interesserer dig.

Praktikant til NCC, Renovering Vest, Jylland Midt, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? I vores renoveringsafdeling i Storkøbenhavn søger vi praktikanter til foråret 2022.

Praktikanter til NCC, Beton & Anlæg, Civil Engineering, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og du har lyst til at løse komplekse anlægsopgaver hvor faglige kvalifikationer, samarbejdsevner og gennemslagskraft skal gå op i en højere enhed? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Byggeri & Råhus, Storkøbenhavn, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, som brænder for at omsætte teori til praksis, kan vi tilbyde 12 praktikantstillinger i foråret 2022 hos NCC i afdelingen Byggeri & Råhus, Storkøbenhavn.

Praktikanter til NCC, Nybyg, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Beton & Råhus Vest, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Byggeri Vest, Jylland Midt, Forår 2022

Er du ingeniør-, konstruktør- eller maskinmesterstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Byggeri Vest, Jylland Nord, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? I Byggeri Vest, Jylland Nord kan vi tilbyde 2 praktikantstillinger til foråret 2022.

Lærlinge og elever 2021

Lærlinge og elever 2021 I NCC vil vi være med til at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. Et job hos NCC kræver, at du bidrager til smarte løsninger, har gode samarbejdsevner og er parat til at håndtere udfordringer.